En perfekt helg

Jag har verkligen haft en helt perfekt helg.

I fredags efter jobbet gick jag och Jane på en shoppingrunda. Vi gjorde båda fynd. Jag köpte en alldeles fantastisk Trenchcoat från Zara. Ska visa upp den på foto. Den är den mest coola Trench jag nånsin sett :)
Efter det gick vi och åt på kinesisk/mongolisk/sushibuffé på en restaurang på Drottninggatan. Det var så otroligt trevligt. Efter det gick vi till Apoteket (Scheele) som är öppet dygnet runt. Fantastiskt! I love Sthlm. Tänk att man kan köpa grejer där så sent på kvällen. Eftersom det var så kallt och jag kände mig lite trött gick vi förbi 7Eleven för att köpa Latte. I just LOOVE Sthlm, för där finns 7Eleven. Underbart kaffe. (inget jämfört med Starbucks enligt Jane. Ska bli roligt att testa Starbucks i sommar i L.A)

Nästa anhalt var hos Anna. Hon hade förfest. Jane följde inte med. Vid kl 23 drog vi oss till Solidaritet, en klubb vid Stureplan. Man blev inte lite förvånad när man såg Anna Skipper, från Du är vad du äter på TV 3 där. Hon är ju typ 20 år äldre än alla andra där :P sen vet ju alla att alkohol ICKE är nyttigt *hihi*. Hon var iaf väldigt snygg för kvällen. Finare IRL än på TV.  Sen var det lite osäkert ifall vi såg Ebba von Sydow. Det var en tjej som var väldigt lik, men hon verkade alldeles för kort och alldeles för "vanligt" klädd. Ingen av oss tjejer kunde riktigt besluta oss för om det var hon eller inte. Anna Skipper var dock självklar, henne gick INTE att ta miste på.

Man skulle kunna skriva många spaltmetrar om killarnas patetiska raggningsförsök, men det orkar jag inte :)

Kom hem till Anna ca 3.30.

kl 10.15 på lördagen var det dags att rusa till tåget, för jag skulle till Fredrik på lördagen och hänga lite i Åkersstyckebruk, hjälpa honom att flyttpacka o så. Mycket roligt var det :)

Hann hem lagom till melodifestivalen. Efter det såg vi Intolerable Cruelty. Bra film! Hade dock sett den förut.

Söndagen har jag bara tagit det lugnt och städat. Ack, vilken fantastisk helg! :)

Want more of those! :)



Dyrt med lägenhet

Jag är så inne på att flytta till centrala delen av sthlm, men det är sjukt dyrt alltså. Det gör mig lite depp. Längtar såååå!


You turn me on

Reklamen för 3:ans tjejkväll Girlylicious har verkligen satt sig på huvudet. Det jag syftar på är musiken "you turn me on". Är helt besatt av låten.

För den som undrar är det Oakenfold feat. snygg-Brittanny Murphy. Låten heter faktiskt inte You turn me on, som man kan tro, den heter Faster Kill Pussycat.

Lyssnar på den over and over :)

Lägenhetsspaning

Jag har så smått börjat spana lite på bostadsrätter i sthlm. Hoppas dock att jag får löneförhöjning snart, för annars kan det bli lite kärvt med lån.


Latest update

Torsdagen: Var på Etos på T-centralen. De hade utförsäljning på butiken. Köpte 5 ögonskuggor från Isa-Dora för 80 kr. That's a catch!

Fredagen: Tog det rätt lugnt

Lördagen: Åkte till Flen för att träffa Ks släkt

Söndagen: Brunch med Ks släkt

Måndagen: En riktig jädra bitch-dag. Allt har gått dåligt och mitt humör har varit i botten.


4 rätters middag under 100 kr för 4 personer.

Igår var det alla hjärtans dag.

Jag och K kunde aldrig bestämma oss om vilken restaurang vi skulle gå på, så vi valde att stanna hemma och laga middag. Efter en sammanräkning av matkostnaderna blev det ca 90 kr. Inkl. en lite vinflaska. Denna 4 rätters middag räcker gott och väl för mer än 4 personer. Det vet vi för vi åt 4 rätters middag idag med.

Rätterna som lagades var.

Vanligtvis äter jag bara vegetariskt men gjorde undantag igår.

Förrätt: Kyckling quasedillas
Huvudrätt: Lasagne med grönsakssallad.
Dessert: Chokladfondue med färska jordgubbar och ananas
Efterdessert: Ostbricka.

Ärligt talat orkade vi bara igenom 3 rätter igår, men idag åt vi faktiskt av alla 4. :)


Nu har vi firat alla hjärtansdag dagar i rad. Vi började tjuv-fira lite redan den 13 februari med tacobuffé.

K och jag bara äääälskar att fira. Vi firar allt. T.o.m att K inte fick ett jobb han sökt :)  (typ, vad bra att du inte fick jobbet för nu kan du få ett så mycket bättre)


Världen kommer inte att bli sig lik igen...

Jag har länge funderat på att skriva några rader om Anna Nicole Smiths tragiska bortgång.

Jag stiftade min första bekantskap med henne i min allra första Frida-tidning som jag köpte i 6:an, sedan dess har hon dykt upp då och då och varit en allmän freak show. Jag har aldrig varit ett fan eller brytt mig särskilt om hennes senaste upptåg, men om sanningen ska fram kommer det ändå att kännas som en saknad när hon inte ställer till med något.

Rest in Peace A. N Smith!

Cancer

Idag fick jag reda på att en på jobbet har fått cancer. Trist för henne! Hon kommer att ha en jobbig tid framför sig. Hoppas att hon klarar sig igenom den. Måste läsa på lite om hennes cancer så jag vet vad det är för något. Aldrig hört om den typen av cancer innan.

Marie Lindberg- delfinalsvinnare

Jag har inte kommit mig för tidigare att skriva om min nya favoritartist. Efter att hört vår svenska Lisa Loeb blev jag mycket förtjust i Marie Lindberg. Hoppas att albumet hon nu skall ge ut är i samma stil. Jag är nämligen ett huge fan av Lisa Loeb och eftersom Marie Lindberg låter mycket likt henne i stil, musik och till och med påminner i utseendet kan jag inte annat än glädjas.

You go Girl! Även om det kanske inte räcker sen i riktiga schlagerfestivalen har du iaf fått ett fan i mig! :)

Nellyklänningen

Idag levererades klänningen jag skrivit om i ett tidigare inlägg.

Vilken besvikelse!!!

När jag provade klänningen satt den som två små tygflärpar över mina 70E-bröst.  Den täckte kanske en fjärdedel av varje bröst. I övrigt satt den perfekt. Får skicka tillbaka den! Går ju inte att se ut som en porrstjärna :/

Lördagen

Igår hyrde jag och K en stor kombi från statoil, vi skulle hämta några grejer hos mina föräldrar. Sen på eftermiddagen åkte vi till Tuna Park och storhandlade mat.

Hade en toppen dag och bilen var heeelt underbar.

På kvällen drack vi lite mousserande vin och åkt Jello som vi gjort själva. Middagen bestod igår av grönsaks- och bönsallad med kyckling.

Bild på nya frisyren


I fredags fick jag möjligheten att jobba hemma, vilket visade sig vara mer besvärligt än trevligt. Kommer nog inte göra om det på mycket länge. Jag hann iaf klippa och färga håret på Sublime i Eskilstuna. Jag lät frisörskan göra precis som hon ville och tyckte resultatet blev mycket bra och djärvt. Det är tre färger i håret. Lite brunt lite blonda slingor och lite rött.

Den här gången får ni inte se någon före-bild, eftersom håret var bara långt och ovårdat. Håret är fortfarande ganska långt, men hon klippte iaf av 10 cm.

Jag är tyvärr inte fotogenisk så ni var ta bilderna som de är. Både jag och håret ser bättre ut i  verkligheten.

Ni får oxå se lite av min och Ks lägenhet, som den ser ut just nu.

hårbild2


hår2007hårbild3

Tack för tipset Engla (Nellyshopping för Sparkle)

Har varit medlem på Nelly.se sen det startades men faktiskt aldrig köpt nåt därifrån. Sen idag fick jag syn på ett tips från Engla. Jag hittade en alldels underbar klänning, så nu har jag klickat till mig denna i small. Den fungerar nästan som 4 klänningar i en. Är dock lite orolig att small är för liten med min stora byst. Min marilyninspirerade klänning är i medium, men brukar ändå ofta komma i small så jag försöka med det. Är helt och hållet besatt av klänningen. Planerar att ha den i USA i sommar. Fick dessutom 50 kr rabatt via www.rabattkod.se

Sparkle, företagscoach i nytt företag!!!

Jag vill introducera ett nytt företag genom min blogg.


KTCC. (KT Company Consulting)
www.ktcc.se

Företaget är alldeles nystartat och riktar sig till företag. Verksamhetsområdet är Företagsoptimering, specifikt Insourcing/Outsourcing, produkt- och processutveckling, logistik, Core Competence (kärnkompetens)


Har ni ett företag eller känner någon som har det kan jag rekommendera ktcc, eftersom jag själv till viss del är involverad i det, som självutnämnd företagscoach. Jag tar alltså inget betalt och jobbar inte i företaget, gör det bara för att jag brinner för företag och företagande.

Spana in sidan! Den är för tillfället under konstruktion!

myskväll

för en gångs skull ska jag och K ha myskväll, vi har nog inte haft en enda myskväll sen början av januari. Synd att vi inte hinner skaffa popcorn innan filmen börjar. :(

tågolycka

kom hem för en kvart sen. Skulle egentligen varit hemma redan halv 7 på kvällen, men det var en tågolycka som drog ut på tiden. Inget tåg som skulle söderut eller kom från söder kunde färdras i någon riktning. Mitt tåg blev 1,5 timme försenat. Eftersom jag var hungrig fick jag äta kvällsmaten på mc donalds. Kom hem 2 timmar senare än väntat.

Försöker läsa på nätet vad som hänt. Var en form av påkörningsolycka tydligen. Hoppas ingen dog :(

gammalt inlägg

mitt Jessica Simpson inlägg har jag försökt posta i typ 3 dagar. Första dagen idag jädra blogg.se lät mig skicka meddelandet. Är det så att alla bloggar kl 22 på kvällen eller?

Jessica Simpson Quote

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,993682,00.html
 

Jag kan inte annat än hålla med. Tragiskt är vad det är! Och med det talar jag ur egen erfarenhet!

Jessica Simpson Quote

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,993682,00.html
 

Jag kan inte annat än hålla med. Tragiskt är vad det är! Och med det talar jag ur egen erfarenhet!

Sparkle testar Power Yoga

Idag har jag och K testat power yoga för första gången. Hade testat något lite liknande i Uppsala tidigare, så min uppfattning om vad vi skulle göra stämde ganska bra.

Passet var på 85 minuter och bestod av lite statisk träning och lite balans och mycket andning. Ärligt talat var jag inte särskilt bra på att andas. Det är svårt att andas när man typ står på huvudet med rumpan i vädret.

På det hela taget skulle jag säga att det var en lagom fysisk träning som stillade sinnet. Däremot fick jag väldigt ont i handlederna av "den stående hunden" alltså när man hade armarna i marken och rumpan i vädret och såg ut som ett "V" ungefär. Det var nog den mest förekommande övningen. Mina svaga handleder gillade inte riktigt det, så kommer nog inte gå på Power Yoga så ofta. K kände oxå av det ganska mycket.

Känner ändå att, trots att passet var lugnt och den statiska träningen inte alls var jobbig, är kroppen stel och begynnelse till träningsvärk börjar komma.

Kan rekommenderas till människor med hyfsat starka handleder som vill bli smidiga och starkare utan någon särskild ansträngning. Psyket blir lugnat oxå.

Socialt liv

Har på sista tiden faktiskt varit social utanför min underbara samborelation. I fredags var jag exempelvis ute i Sthlm. Var minns jag inte, för vi kom inte dit vi skulle för vi gick vilse. Haha! Nä inte så allvarligt som det låter. Vi visste helt enkelt inte var vi skulle så vi gick in på första bästa ställe.

I övrigt har jag och K börjat träna. Vi köpte ett jympa+gymkort på Friskis och svettis.


porrspammad igen

Varför blir mina inlägg alltid porrspammade hela tiden? Är så less på att få 30 nya meddelanden varje dag. Har tidigare tagit bort ett inlägg som var särskilt spammat. Får väl göra om det med andra inlägg snart antar jag.

jädra seg blogg

Försökte blogga hela kvällen igår, men inlägget sändes aldrig. Sparade det i utkast. TRODDE JAG. Idag när jag skulle posta det var det borta. Suck.

Inlägget jag ville publicera handlade om
Engla och Karolina Lassbo. De har råkat ut för riktigt otrevliga mail. Ville bara säga att de ha har mina sympatier. Tycker det är särskilt hemskt det Lassbo har råkat ut för. Nån som skickar mail till departement osv. I hopp om att förstöra hennes karriär. SJUKT!!!!