Typisk bild av L.A

Den här bilden tycker jag säger mycket om L.A. Därför publicerar jag den här på bloggen.

image255

Hollywood Sign

image254

Hollywood har ett mycket omtalat kännetecken. Det är Hollywood Sign som är beläget uppe i bergen.

Kan ni se det? Ganska högt uppe på bilden till höger? Jag hade mycket väl kunnat ringa in det, men det är roligare om ni ser det själva.

Mc Donalds har en egen stjärna

image251

Mc Donalds i Hollywood är väldigt inspirerat av Walk of Fame och kända skådespelare. De har en egen Walk of Fame-stjärna. Väggarna pryds av foton på Hollywood-eliten. Se nedan för exempel.

image252
image253

H&M stort i L.A

image250

Kylie Minouges baddräktskollektion för H&M. Affischen fann jag i Hollywood.

Stjärnornas händer och fötter

image247image248image249

Nån lustig bio i Hollywood (Graumanns Chinese Theatre)

image245

image246

Vad skulle du säga om din killkompis snodde din flickvän? (eller vice versa)

För ca 2 veckor sen gjorde 2 av mina kompisar slut med varandra. (tjejen gjorde slut) Nu två veckor senare är tjejen tillsammans med deras gemensamma kompis (oxå min kompis). Det var absolut inte anledningen till att hon gjorde slut.

Vad skulle du säga om saken?

Vad säger man till nån som blivit dumpad?

För några dagar sen fick jag höra att en kompis blivit dumpad av en kille, som jag aldrig träffat, men verkar vara en taskig typ?

Jag sa "Hoppas du mår bättre snart, eh"

Vad skulle du säga?

Steven Seagal (eller hur tusan han nu stavar sitt namn)

image244

En stjärna i Hollywood

Åh vad många stjärnor det fanns i Hollywood. Här är Greta Garbos.

image243

Ösregn i Stockholm

Vilket ösregn det var i eftermiddags när jag skulle hem från jobbet. Rann vatten i små floder ner för gatan där kontoret ligger. Vilken tur att jag inte hade på mig mina mockaskor.

Idag lunchade jag för övrigt med Paula som var på besök i Stockholm. Vi åt på Tysta Marie.

Mystery Spots officiella hemsida

För den som vill veta mer om Mystery Spot, som jag besökte i USA. Kolla in denna länk.

Såhär ser IKEA ut i USA

image242

IKEA-frukost i L.A (bild)

I USA serverar de frukost på IKEA. Den är dock inte hälsosam på något sätt. Kolla själva!

image241

Fin blomma som växer på ett speciellt träd i USA

Blomman luktar jättegott. På bilden kan ni även se mina ovårdade naglar :)

image240

Buddhistisk munk utanför köpcenter

Munken stod utanför ett köpcenter i L.A och väntade/hoppades att någon skulle ge honom mat. Buddhistiska munkar får nämligen inte äga något, så de lever på allmosor typ fick jag höra. Han stod där i många timmar. Jag ville ge honom pengar men fick inte för de andra. För han skulle endast motta mat. Minns inte varför jag inte köpte någon mat till honom.

image239

Snygga högklackade skor

Mitt första shopping-fynd i USA var ett par snygga högklackade skor.

image238

Hello Kitty-butik i L.A

Hello Kitty är helt übertrendigt i USA. Såg en tjej som hade allt i hello kitty. Hon var typ 20-25 år gammal. Hello Kitty-ring, Hello Kitty örhängen, Hello Kitty-top och Hello Kitty skor. Såg henne inne i en Louis Vuitton-butik.

Var oxå inne i ett flertal Hello Kitty-butiker i USA. Här nedan kommer bild på en.

image236image237

mjölkte och shyst t-shirt

image235


Vad tror ni t-shirten i bakgrunden säger? Roligt med rebus på t-shirten!

Vanligaste färgen på bilar i Los Angeles

Det är vitt/pärlvitt.

image234

Mystery Spot

På vägen från San Fransisco till Los Angeles åkte vi till ett ställe som heter Mystery Spot där typ naturlagarna inte appliceras. Det är jättesvårt att förklara, men folk blir olika långa och träden lutar konstigt. De har även en stuga som visar att naturlagarna inte fungerar. Här nedan kommer en bild, som inte på något sätt rättfärdigar stället. Ni får åka dit och bilda er en egen uppfattning. Men kolla armen, i jämförelse med dörren. Till höger!

image233

2 lyxiga väskor (glamourväskor)

Dessa väskor hittade jag i China Town i San Fransisco. De kostade över 200 dollar styck. Alldeles för dyrt. Men visst är de coola? De är helt i metall.

Ägarinnan blev sur när jag fotade. Det kan man väl iofs förstå. Med såna priser fotar väl kunder hellre än köper.

image231image232

China Town San Fransisco

image230

Hotellet i San Fransisco

image229

Här bodde vi en natt. Mycket trevligt hotell.

Kära Dagbok. Dagens inlägg handlar bl. a om hur man ger företag panik.

Dags för en liten uppdatering av dagboken.

Förra veckan på tisdagen var jag och fikade och shoppade med Paola. (bilder kommer upp) På onsdagen flyttade vi, vilket jag redan skrivit om.

Fredag 20 juli 2007 på kvällen var med med Rick. Vi kollade på Battle Royale. Mycket blodig film.

Lördag 21 juli 2007 på kvällen var vi hos Daniel och Eda och såg nån film. Minns faktiskt inte vilken det var. Illa!

Söndag 22 juli 2007 åkte tillbaka till Stockholm för att gå på ett event i kungsträdgården med M. Blev inte så mycket av det. Vi lunchade och gick och shoppade istället. Lunchen intogs på det där soppstället i gallerian. Under lunchen pratade vi lite om K, vilket slutade med att M anställde K till sitt företag. (K visste dock inte om det än) så när K kom upp söndag kväll kom M med hem så vi kunde laga middag och tala om saken. K älskade förslaget, så K och M satt hela kvällen och pratade om det nya jobbet. M missade sista t-banan hem så M fick sova över.

Måndag 23 juli 2007 kl 8.30 kom S med flickvän. S är min släkting som är på besök i Sthlm för några dagar. De sov i vår nya och extremt stökiga lägenhet. Måndagen var underbar. K åkte till det nya jobbet för att bli presenterad för de andra. Vi andra åkte till gamla stan. Vi passade på att se högvaktsbytet och vandra runt slottet. Det var extremt roligt, eftersom S stått högvakt på slottet. Han kunde så otroligt mycket om allt där. Det kändes som en guidad tur. På lunchen gick vi till sushi+asiatiska buffén på drottninggatan. Efter det gick vi tillbaka till Slottet för att gå på livrustkammarens sko-utställning. Det var jätteintressant. Efter det gick vi och stor-shoppade och på kvällen åt vi middag på Örtagården med K, Ks syrra+ man, Ks mamma, S+ flickvän. Ks mamma är nämligen på besök samtidigt i Stockholm.

Tisdag 24 juli 2007 på förmiddagen var vi på IKEA i kungens kurva. Jag shoppade faktiskt bara servetter. Resten ska jag beställa via internet tror jag, för att få hemleverans. K var på nya jobbet så han var inte med. På eftermiddagen åkte vi till S flickväns kompis i Sundbyberg, för en tre-rätters middag. Vi kom hem rätt sent på kvällen.

Onsdag 25 juli 2007 Idag var första dagen på jobbet. Jag spenderade första delen av dagen med att vara sur, men sen efter lunch klarnade det. Lunchen intogs med S innan han skulle tillbaka till Göteborg. S flickvän hade redan åkt. Hon skulle hälsa på sina föräldrar. Lunchen åt vi på Jensens Böfhus. Jättebra mat där faktiskt! Efter lunchen förvånade min chef mig med att faktiskt för första gången göra något som liknar arbete, vid datorn. Har typ aldrig sett honom röra en dator. Det gjorde dagen 200% bättre, eftersom det innebar att jag inte behövde göra både mitt och hans arbete. yay för hans son som lärt honom hur man använder ett tangentbord på semestern!

Det bästa idag är ändå att Ks lön och allt blev klart idag, så nu är det på riktigt. Därför sa han upp sig från sitt nuvarande jobb idag. Han har bara 2 veckors uppsägningstid. Superbra, för nya jobbet vill ha honom så snart som möjligt. Att K sa upp sig skapade dock ringar på vattnet. Ks chef (som jobbar 2 jobb) blev så inspirerad så han ringde sitt andra jobb och undrade om de behövde nån på heltid. Det jobbet sa att de ville ha honom på heltid, så han sa oxå upp sig. Gissa om ledningen INTE blev glad? Han har oxå 2 veckors uppsägningstid nämligen. Det blir nog desperation på företaget nu kan jag tänka mig. K och hans chef är ute och firar nu med Rick och nån till. HHAHAHAHA!

Efter jobbet idag gick jag och fikade med M och en av hennes kompisar. Efter fikat gick jag och M på SOUK. Vi är båda väldigt förtjusta i det stället.


Over and out!

Är det en lagbok? Är det en bibel?

Från vårt andra hotell under vistelsen hade vi inte lika fin utsikt. Detta var utsikten från vårt fönster. Det var en innergård med ingen väg in. På botten låg en oidentifierad bok.

image228

Joe's Crab Shack, San Fransisco

Den här lyxiga drinken drack jag och K på Joe's Crab Shack i San Fransisco.

image225


Det här åt jag. Lax med nån form av ris.
image226

Det här åt K.
image227

Bilder från Golden Gate-bron i San Fransisco

Golden GateGolden Gate2Golden Gate 3Golden Gate 4
Golden Gate 5

Dessa cylindrar eller vad man ska kalla det håller upp Golden Gatebron. Bild på hur det ser ut på insidan finns under.
Golden Gate 13

Så här ser det ut på insidan av Golden Gate.
Golden Gate 6

Såhär fint med blommor ser det ut vid sidan av Golden Gate-bron.
Golden Gate 7

Jättesöta koppar, som jag faktiskt inte köpte.
Golden Gate 8

San Fransisco, från Golden Gates sida.
Golden Gate 10

Här är Alcatraz. Ks kusin Co var helt besatt av Alcatraz.
Alcatraz

Om livet känns tungt. Ring på nödtelefonen.
Golden Gate 11Golden Gate 12

Red Bull i stora flaskor

K blev väldigt fascinerad över att Red Bull nu även säljs i stora flaskor i USA. Det är lite skillnad från i Sverige, där Red Bull anses vara lite dåligt och farligt. Iaf om det kombineras med alkohol.

image211

Sparkles möbler till salu


Finner ni något som är intressant så hör av er. :)

image205image206image207image208image210

Äntligen flyttat

I onsdags kl 15.15 kom flyttfirman för att hämta våra grejer. Vi fick hjälp av en flyttkarl, Herr A, Paula och Rick. Tog ändå ca 3 timmar att packa in allt. Vi kom till Stockholm kl 19.30. Jag, K och flyttkarlen flyttade in alla grejer själva. Tog endast 1-1,5 timme. När allt var inflyttat gick jag och K till den lokala restaurangen. Jag åt en 3 rättersmiddag, K tog en huvudrätt. Han fick naturligtvis äta på min förrätt och efterrätt oxå. Efter middagen kom Ks syrra och man för att hjälpa oss lite i lägenheten. Vi kom i säng rätt sent den kvällen.

På torsdagen började vi plocka lite i lägenheten. Gick segt för vi har hur mycket grejer som helst. Vi lyckades dock ordna bredband, som började levereras inom 15 minuter. Jädrigt bra att kunna surfa från dag ett och inte behöva vänta länge. Bredbandet kommer från bredbandsbolaget. Vi fick ett sjukt bra erbjudande. Betala 320 kr i månaden och få 100 mbit bredband och gratis telefonabonnemang (man betalar endast vad man ringer för). Abonnemanbet kommer igång nästa vecka. Vi fick världens bästa telefonnummer. (Vi ringde faktiskt först till Comhem och beställde ett helt combo-paket. Vi var verkligen världens jobbigaste kunder. K gillade dock inte att vi inte fick använda bredbandsuttaget när vi skulle ha comhem och jag gillade inte att de ville skicka oss en digitalbox när vi redan hade 23 kanaler helt gratis från comhem. Det slutade faktiskt med att, efter att vi beställt allt och Ks beställning digitalt spelats in, ångrade hela beställningen. Jag skulle tro att säljaren på comhem blev rätt sur då. Men vi ångrar oss inte ett dugg. Vi är helt överlyckliga med Bredbandsbolaget.)

Idag fredag gick jag och K upp kl 06 för att ta oss tillbaka till Eskilstuna, eftersom K jobbar idag. Vi åt frukost på vägen dit. Mc Donaldsfrukost. Jag fullkomligt älskar det! Lunchen intogs på lyxiga Kaffe Kaka, dit K velat gå i flera år, men jag aldrig känt nån lust inför. Det var dumt av mig, för stället var jättebra! Anledningen till att jag följde med var att jag skulle börja städa i ordning i lägenheten. Det gick dock inte som planerat. När K gått till jobbet somnade jag och vaknade först när det var dags för lunchen. Sen var jag nere på stan några timmar och pratade lite med K och hans arbetskamrat, samt gick en liten shoppingrunda. Hittade lite skönhetsprodukter på Kicks som jag köpte.

Sen jag kom tillbaka från shoppingturen har jag bara surfat och bloggat. Dags att börja lite städ nu antar jag. Samt fota alla möbler som vi inte kunde ta med oss. (Det var fler än de jag la upp tidigare. Vi får lämna mer än hälften av möblerna vi köpte när jag flyttade in hos K. I princip lämnade vi kvar 75% av våra möbler. Men det är ok.)

San Fransisco and the crookedest street in the world, pictures


This is supposed to be the crookedest street in the world. That's what the sign says anyway. Check it out!

San Fransisco10San Fransisco9San Fransisco8


Not your regular subway. No, in SF they use trams.
San Fransisco7San Fransisco6


The island is actually Alcatraz. You know Alcatraz, don't you?

San Fransisco5

Lots and lots of hills in San Fransisco. Bet you knew that already!

San Fransisco4San Fransisco3San Fransisco2San Fransisco1

Helgen som var

I Fredags hade jag och K tacomiddag för Herr A, Herr Rick och Fröken Paula. Efter middagen gick vi ut till Lotus, men stannade inte så länge, eftersom de andra blev ovän med en tjej som oxå var ute. (Vi sjöng karaoke där. Mycket roligt. De har nämligen en liten avdelning för karaoke, om man kommer typ innan kl 23.) Istället åkte vi till Mc Donalds på Västerleden och sen hem till Paula. Där vi stannade till kl 2 ungefär. Sen skjutsade Herr A oss tillbaka till vår lägenhet. Rick följde med upp för att hänga en stund. Slutade med att jag gick och la mig 03.30.

I Lördags kom E & D och hämtade vårt köksbord, som de köpt. Sen var det filmkväll hos Rick med K, A, Paula och Louise. Vi köpte pizza och snacks och hyrde filmen mitt super-ex. Vilken härlig film det var. Jag menar inte att den var jättebra, men den lämnade en härlig känsla efter sig. Vissa filmer brukar göra det hos mig. Såna filmer som man önskar att man kunde se för första gången igen. Ingen orkade dock ut, vilket var planen, alla var ganska trötta sen gårdagen.

Söndagen. Gjorde nog inget särskilt. Vet att jag spelade en del world of warcraft med K iaf. Spelade t.o.m lite själv. Det gör jag i princip aldrig.

Big fishie and green waffles

kinesisk fisk
not your average gold fish

I don't remember where we found this. Probably in the same vietnamese mall. Too bad I didn't get a pic of the whole fishie.

We had some super cool waffles that evening at the vietnamese mall aswell. It's too bad I didn't take a picture of them, because they were green like nothing I have ever seen before. I can't even descbribe the colour. The colour came from a leaf or something. The most accurate descpription of the green colour would be like glowy radioactive green :) Hope somebody took a photo of the waffles.

Don't look at this post if you have a weak stomach

We found this in a vietnamese shopping center that we passed by in San Fransisco. (This is nothing compared to what we saw in china town in SF, but that was to disgusting to take photos off, but K's cousin Co took a lot of pics of disgusting things, so if anybody wanna see I can probably get some, but I will not post them on the blog.)

bläckfisk

Passing by Sunnyvale

I simply had to take a photo of the Sunnyvale sign. From what I heard Sunnyvale inspired the name Sunnydale, which is the town where my absolutely favorite shows of all time takes place. (It's not only me who likes Sunnydale. I know that the swedish singer Orup wanted to name his latest CD, Sunnydale, since he is also a fan of the same show as I am. The CD was sadly never named Sunnydale)

Anyways, here it is.

Synnyvale

Visiting Stanford University (lots of photos)

The day after our night at the Plaza hotel we went to Stanford University to drop yong Mr C off at his summer school. I'm gonna show you lot's of pics from the Stanford University Area. I'm telling you, it's HUGE.

stanford14stanford13stanford12stanford11stanford10stanford9stanford8stanford7stanford6stanford5stanford4stanford3

Babies need to know in early age which university to choose.
stanford baby

Jamba Juice is some kind of frozen juice or something. Didn't love it. Can you believe it, this is a small size!
Do you see the water to the right in the picture. It is absolutely crucial to bring water wherever you go, otherwise you will not feel very well. It's very hot in California.

jamba juicestanford2stanfordmer stanford

School of Law at Stanford University. How Cool is that!? :)
Inspire. Innovate. Lead.

stanford LSstanford lawschool

The Hotel in San Fransisco (pics)

It was called Plaza something. Quite fancy but not very expensive, especially not considering how many people we slept in the same room. (Some had to sleep on the floor)

The pics are taken from our window.

plazahotel 2plazahotel

USA Pt. 2 San Fransisco Road Trip (pics)

As I mentioned in my last post we went to pick up K's 4:th uncle with family. K's 5:th uncle had rented a 15 seat van for the occation. In the car were: 5:th uncle, me, Miss T, Miss J, Mrs 5:th uncle, Mrs 4:th Uncle, 4:th uncle, Mr Matt, Mr Co, young Mr C, and K. I'm going to show some pics below that was taken on the way to San Fransico.


It took about 7 hour to get to San Fransisco from Los Angeles. This is pretty much how it looks all the way if you don't take Route 1.

på väg till SF



i bilen på väg till SF

The Roads are a bit bigger than in Sweden. Then again, everything is bigger than in Sweden.
vidsträckt väg

Can you believe it? They actually have cow farms in California, and it's not small. Like 10 000 cows or something. No kidding. (They had some very nice strawberry farms and grape farms aswell. I totally get that!)
kofarm

USA Pt. 1 Visiting the US

Alright! This will be in english today!

When I booked the tickets I didn't really think about how early we would have to get to the Airport in Sweden (Arlanda).

This was my morning the 22/7-07 (Midsommarafton)

03.00 waking up. Pretty much dead.
04.00 Taking a cab to the central station.
04.35 on Arlanda-Express (train to the airport)
07.55 leaving for Heathrow, London.
xx.xx on Heathrow, spending 1 hour in line for security control.

xx.xx on Virgin Atlantic on my way to LAX. Virgin Atlantic was awesome to fly with. They had a personal media center for everyone, with lots of movies, tv-shows and music to choose from. And they had so much food. :) 11 hours went by quickly.

14.50 (2.50 PM) LAX. (LA International Airport) It was not easy to get into the US, we had to fill out a lot of forms and give our fingerprints and let them take photos of us. That sucked! No integrity at all!
Was a bit pissed off when we finally got out.

15.40 Finally got to meet K's 5:th uncle's wife and his 2 cousins. So good to see them again (they visited Sweden last year). K's 5:th uncle's wife took me to a little mall so I could by some Dermalogica face block, which is much cheaper in the US

In the evening they had a welcome party for us and K's second uncle and cousin that also arrived from Sweden later on that day. (most of K's relatives live in the US)

K's cousins loved the presents that we'd bought them from Teknikmagasinet and Claes Ohlsson.

That night we slept in K's 5:th uncles house, since we the next morning were going to San Fransisco, to leave K's 11 year old cousin C on Summer Scool by the John Hopkins Programme at Stanford University. On the way to San Fransisco we went to the Airport again to pick up K's 4:th Uncle with family that arrived from Florida. They were also going on the trip.

More of that in the next post. (I'm not sure that I will continue writing in english. It's tough for me, besides, my english is really bad).


I just had to take a picture of this. Found it on Heathrow on the way to the security control. We don't have this in Sweden. It's cool. Don't you think?
pocket

Dags att blogga om min USA-resa

Nu är det äntligen dags att blogga om min USA resa. Detta är endast ett förberedande inlägg, eftersom det inte finns någon som helst chans att jag kan blogga om allt på en gång. Jag tog över 800 bilder på resan samt några filmer.

Jag kommer därför att stycka upp min resa i ett flertal delar och blogga om dem på lite olika tidpunkter. Jag kommer förövrigt att låta bilderna tala mer än texten.

Mitt upplägg kommer vara såhär:

Jag kommer att undanhålla de bilder som är privata, där Ks familj är med.
Jag kommer att inleda med bilderna från vägen till San Fransisco.
Nästa inlägg kommer att vara hotellet i San Fransisco.
Inlägget efter det kommer att beröra mitt besök på Stanford University.

Det är allt ni kommer att få se idag. Resten kommer jag blogga senare.

ok då

Efter en kommentar från Pseudonym i mitt senaste inlägg har jag väl mer eller mindre bestämt mig för att behålla den här bloggen.

Därför ska jag börja satsa på den igen. Nu när jag har semester och allt. Därför ska jag nu sätta mig och välja ut bilder från semesterresan för mitt inlägg om resan.

Egentligen borde jag packa inför flytten nästa vecka, men allra mest lockar World of Warcraft med min kompis Fredrik, fast han har säkert ändå inte tid :)

It's fun to blog

Jo visst är det roligt. Det var länge sen. Men jag känner mig lite oinspirerad ändå.

Jag tror att jag kommer dra vidare till metrobloggen när den öppnar upp för nya medlemmar. Cash lockar! :)

Nä, allvarligt, så behöver min blogg en uppfräschning. Har varit trött på den länge. Då menar jag inte layouten som duktiga DonnaSandra gjort, utan snarare min stil. Jag saknar att jag inte kan vara så personlig på bloggen eftersom jag ibland visar bilder på mig själv osv. Känns inte så lätt att vara personlig inför människor man inte känner när man har sitt face ute på bloggen.

Om/När jag övergår till nya bloggen så kommer jag att vara mycket mer personlig, men inte lägga upp personliga foton. Jag saknar så mycket att vara personlig, eftersom jag väldigt ofta är personlig med mina vänner. Jag vet dock inte huuur personlig jag kommer att våga vara. Det får vi se. :)

Flyttar

min och Ks flytt från hellhole till Stockholm är inplanerad till onsdag kl 17. (preliminärt dock i det här läget) Vi har anlitat en flyttfirma, vi orkade helt enkelt inte med krånglet att hitta folk mitt i sommaren (believe me, det är inte lätt när man ska flytta från en stad till en annan). Det är dock rätt dyrt, men vi försöker konstant intala oss att det är värt det. Det är det väl iofs oxå. Lite mindre nervpressande att nån annan än jag kör bilen ( det är alltid jag som gör det annars) sen har jag lyckats skada ryggen när jag lyfte en tung flyttkartong, så en extra bärkarl uppskattas alltid. (Vi betalar bara för en, annars blir det fööör dyrt) egentligen skulle jag vilja göra annat för den där stora summan pengar, men men...ska låtsas att det är en summa vi betalade för lägenheten. Not working so far though!

Anyway, längtar efter att allt är inflyttat i nya lägenheten så vi kan börja skapa vårt drömliv, vårt palats, ja ni vet, de där vanliga klyschorna folk drar till med när de hittat ett fint boende.

Gonna show you pics när allt är ordnat. Scout Honour! (as if jag nånsin varit scout :P ).

OMG I'm so lazy

on so many levels...

Insåg just att jag inte bloggat på över en månad. Kan inte fatta det. *känner mig dålig*

Har ingen aning om vad jag gjort senaste månaden. Iofs spenderade jag 2 veckor i USA och några fantastiska dagar i nya lägenheten.

Älskade att pendla till jobbet endast 30 min om dagen istället för 3 timmar. Det är helt fantastiskt. Sen har det varit så underbart att få umgås med kompisar på kvällarna. Jag har ätit middag med Anna, haft Sex and the City kväll med Jane och ätit middag med Johanna och kollat på film. Det känns som rena lyxen för mig att få umgås med vänner, efter att ha varit så isolerad i Eskilstuna i 6 månader.


Jag har varit lat på andra sätt oxå. Inte klivit ur sängen före kl 12 sen jag kom tillbaka från USA. Det är en lyx jag aldrig i hela mitt liv unnat mig. Jag har legat och läst och ätit frukost i sängen. Det känns helt fantastiskt. Jag ääääälskar semester.

Det är dock inte BARA semester för mig. Eftersom K jobbar hela tiden är det jag som fått stå för det mesta av packningen, men har verkligen inte orkat ta tag i det på allvar, så idag när K hade en ledig dag har vi städat och packat (så mycket vi orkat, vilket inte är jättemycket för vi har båda känt oss rätt sega.)

One good thing though, är att vi idag har lyckats sälja vårt matbord med 4 stolar och 4 stolsdynor. Nu är det bara 4 bokhyllor, 1 skrivbord, 2 tv-bord och 2 tv-apparater kvar. Oh vad jobbigt!


Back from L.A

Jag har lovat läsare nu i flera dagar att jag skall blogga om hur mina veckor i USA har varit. Jag har äntligen laddat ner mina bilder från kameran. Iaf 2 gig, jag har några 100 meg kvar att ladda upp. Jag tog många bilder kan man säga.

Mina veckor i USA fantastiska, men jag tror inte att jag skulle vilja flytta dit, även om min sambos släkt önskar att vi skulle göra det. Det var nästan nära att jag lät mig övertygas, men sen blev jag faktiskt så less på L.A så jag tror att det är bäst att bara besöka.

Los Angeles är en mycket vidsträckt stad. Vi spenderade åtskilliga timmar av vår vakna tid i bilen. Då ska vi inte tala om resan till San Fransisco. Det är en stad som egentligen är vad jag uppfattar som en grannstad till L.A. MY ASS! Tog 7 timmar enkel resa dit.

Restaurangerna och shoppingen var dock mycket bra. Allt var väldigt billigt jämfört med Sverige. Fast å andra sidan är det mesta i övrigt dyrt. Exvis försäkringar.

Jag tänkte att jag skulle visa lite bilder imorgon på L.A och San Fransisco. Shoppingbilderna kommer jag visa varteftersom, eftersom alla shoppingfynd ligger i den andra lägenheten. Några fynd är dock redan fotade, så dem kan jag lägga upp.

Vartefter jag lägger upp bilderna kommer jag att beskriva lite mer detaljerat om resan.