Hemåt

Idag ska jag hem till familjen. Dessförinnan ska jag äta frukost på stan med Åsa. Härligt att vädret äntligen blivit bättre, så man kan få lite sol på sig. Det behövs, för jag har så ljus hy så att mina blodådror syns över hela kroppen. Inte roligt!

På lördag ska jag till Norrköping. Ser fram emot det, eftersom jag inte varit där på mycket länge. Ska iofs mest köpa födelsedagspresenter till syrran, men lite spaning efter klänning hoppas jag att det blir.

I Uppsala

Idag har jag återvänt till Uppsala. Har hunnit med att ficka med herr A och gått på stan med honom några timmar. Det är roligt med manliga smakråd (om de är intresserade). Tur nog så var A det :)

Hittade massa fint, men köpte inget. Provade massa klänningar inför bröllopet, men ingen var perfekt. Orkade inte investera i några andra av de snygga plaggen jag såg. Får bli en annan gång. Hoppas de är kvar.

Imorgon ska jag hem igen. För syrran fyller år på lördag. Stannar några dagar, så det lär nog inte bli bloggande på ett tag när jag har åkt.

På lördagen ska jag till Norrköping och handla med mamma och pappa, eftersom syrran jobbar på sin födelsedag. Så då ska vi köpa födelsedagspresenter och blir kanske lite shopping oxå :)

En guide till Prag

Allmänt: En resa till Prag är mycket billig. Vi betalade 1350 kr för en biljett, ungefär en vecka innan avfärd. Det var inte någon sista minuten. Eftersom hotellet som ingick låg så ocentralt ville vi välja själva, vilket vi lätt gjorde genom en bokning på internet. Vi reste med Sterling DK. Det tar vanligtvis 2 timmar att flyga dit.

Stadsdelar att besöka: Vi besökte Hradcany, Little Quarter, Josefov, Old Town, New Town, Vinohrady

Var ska man bo? Det finns många delar av Prag, vilket du kan se om du tittar på en karta över Prag. Vårt hotell var beläget i Vinohrady-området. I det området låg det många fina och lite billigare hotell. Vi valde att bo på Kafka, Cimburkova 24, Praha 3. Man kan boka hotell på
www.ckvesta.cz eller http://www.accommodations-prague.cz/  Andra ställen där man kan bo är naturligtvis Old Town och New Town. Dock vill jag inte rekommendera boende i New Town, för det är dyrt där och absolut inte fint. New Town är shoppingkvarteren. Däremot är det väldigt vackert i Old Town, dock lite dyrare och fullt med turister hela tiden. På det hela taget skulle jag vilja rekommendera att man bor i Vinohrady.
Precis nedanför fanns en tobaksshop dit vi gick ofta för att köpa billigt mineralvatten och lite annat de hade i butiken. Det går absolut inte att dricka vattnet i Prag för det är klorat.


Kafka


Vad ska man se? Prag har många kyrkor. Man bör åtminstone titta på en. Our lady victorius är fin, men ska man bara se en ska man se den uppe i slottet, som ligger i Hradacany-området. Det absolut viktigaste i hela Prag tycks vara Charlesbron.

Hur är maten? Maten i Prag är mycket billig och bra. Den är som dyrast i New Town, billigare i Old Town och billigast i Vinohrady. På vår gata hade vi flera bra restauranger och pubar. Bland annat en egyptisk restaurang som vi gillade, som hette Anubis. I Old town fanns mycket bra utbud på restauranger, förmodligen det bästa. Vi åt alltid både huvudrätt och endera efterrätt eller förrätt. Det får man lixom i priset av en vanlig middag i Sverige. Åt man i Vinohradyområdet kunde man få hela priset på middagen, inklusive vin för vad en huvudrätt kostar på en vanlig restaurang i Sverige. De lokala tjeckiska vinerna är de bästa K och jag druckit. Han gillar annars inte vin så mycket.

Hur är shoppingen? Letar man kläder är det New Town som gäller. New town är inte särskilt vackert och shoppingen är bedrövlig. De enda butiker som är värda att besöka är Sephora, H&M, Mango, Zara, Vero Moda och Debenhams. De andra butikerna är varken billiga eller har någon form av stil. Deras egna butiker är alltså totalt stillösa. I new town finns det däremot mycket att titta på. Pashminasjalar och kristaller över allt. De har även en mycket skum smak vad det gäller smycken. Stora bärnstenshalsband som liknar trollsmycken snarast. Inga nätta smycken alltså. Jag köpte en pashminasjal till mig själv.

Helhetsintryck: Prag är en väldigt organiserad stad. Den följer ett rutmönster skulle jag v ilja säga. Vi gick därför inte vilse en enda gång. Det är mycket lätt och billigt att ta sig mellan de olika delarna genom spårvagn. Man tar bara nr 9 om man bor i Vinohrady-området. Man bör inte åka dit för shoppingen, utan för maten. Vi åt lyxmiddag två gånger om dagen och vi bodde bra och svalt. Det var nämligen mycket varmt när vi var där, så vi uppskattade allt som var svalt. Alla kan även engelska, så det är lätt att kommunicera.


Lat och jädra digital-tv

Jag har inte hunnit/orkat blogga om resan än, men jag ska ta tag i det ganska snart. Lägga upp lite bilder och berätta om staden. Jag anar att mitt inlägg kommer bli ganska långt så därför har jag inte orkat. Men lovar att det kommer inom snar framtid. Särskilt som K numera inte har några tv-kanaler för när vi kom hem visade det sig att vi inte längre har några kanaler, för kabelvision har gått över till digitala sändningar. Men det har tydligen inte skett överallt i Etuna, för Comhem, som en kompis har som bor några hus bort har inte övergått till det. Kabelvision har dock lovat att skicka en digital-tvbox hit, så den kommer nog imorrn får vi hoppas.

Annars har jag varit hos Annika (igår) och varit i Tuna Park med henne idag.


I övrigt finns det mycket annat att klaga på Elle exempelvis som avbokade min prenumeration och CSN som jävlas som vanligt.


Tillbaka

Nu är jag tillbaka i Sverige igen. Ska blogga lite om min resa senare.

Poshigt Vic

Jag har egentligen inget negativt att säga om den här bilden. Toppens färg passar otroligt bra på henne, lite väl urringad kanske, men inte så att man blir störd. Hon ser fräsch ut med smink och örhängen. Dock är hon nog lite för smal. Shortsen är snygga, och hon har ju väldigt bra ben för de korta shortsen. Väskan passar stilen jättebra. Skorna är jättesnygga och passar bra till outfiten. En fråga bara! Är det inte lite otrendigt med spetsiga skor? Jag har slutat med spetsiga nu, de får stå i garderoben tills nästa omgång av trendighet.

 Jag tycker att hon är mer än godkänd på denna bild.


Posh-spice

Bilden kommer från
Hollywoodrag


I love Rock n' Roll?

Jag har alltid tyckt att Britney varit söt (ja inte på alla bilder då) men jag tycker att hon här ser ut som en white trash/trailer mom, med riktigt taskig stil. Känns lite 80-tal över så väl smink som hår. Lite Joan Jett (fast Joan var ju helt rätt för sin tid, dessutom mörkhårig)


Birtney


Bilden är hämtad från
Hollywoodrag

OMG har hon på sig en duk?

Jag har inget emot Pink, men varför vill NÅGON ta på sig en klänning som har en virkad duk insydd? Mina äldre släktingar, typ mina morföräldrars föräldrar brukade roa sig med att virka just sådana dukar som den hon har på sig. Sådana ligger som dekoration på bord hemma hos min mamma. Jag skulle nog inte komma på tanken att sy in det i en klänning, särskilt inte med så skarpa kontraster, såsom vitt och svart är. Jag trodde först på långt håll att hon hade magen bar. Jag tycker nog att just den här duken hör hemma på ett av Pinks bord och inte på hennes klänning. Jag säger dock inte helt nej till att en sådan duk aldrig kan förekomma på kläder, vad jag säger är att den hör inte hemma på just den här klänningen. En fin hippieinspirerad klänning skulle nog bli fin med den där duken på.


Pink


Bilden kommer från
Hollywoodrag

Prinsessan Madde eller Lindsey Lohan?

Det är möjligen bara jag som tycker detta,  men jag tycker att Lindsey Lohan är  på den här bilden lik prinsessan Madeleine.

Jag undrar varför Lindsey bär en designad potatissäck. Döljer hon en mage möjligen? Sen är skorna ett hatobjekt för mig. De är mycket trendiga, men jag gillar inte alls peep-toes. Den svarta lacken får mig att tänka på exhibitionism och strippor. Däremot gillar jag toppen/linnet och halsbanden. Jag är även mycket avis på hennes fina smala lår. Väskan för övrigt påminner om något min mormor ägt, fast min mormors hade finare material. Detta ser lite plastigt ut.

Lohan


Bilden kommer från
Hollywoodrag

Hänt sen sist

I lördags åkte K och jag till Sthlm för att gå 25-års fest. Det var mycket trevligt. Under min vistelse i Sthlm har jag hunnit bekanta mig med både pendeltåg och tunnelbana. Känns bra att man har lite bättre koll än tidigare, nu när man ska plugga i sthlm i höst. Jag vill ju i hemlighet flytta hit oxå. Trivs så otroligt bra i Sthlm. Igår, var jag en sväng i Uppsala för att hämta posten och mitt jobbschema, resten av dagen var lugn. Idag åker K och jag till Prag. Lite smånervöst, för jag har faktiskt aldrig flygit förr. Däremot har jag åkt mycket tåg i mitt liv ;) Jag kommer förmodligen inte skriva så mycket förrän jag kommer hem fredagen 23e (mycket sent på kvällen) men man vet ju aldrig, kanske får man tag i en dator i Prag någonstans.

För övrigt vill jag bara säga att Lappkärrsberget är perfekt att bo på om man pluggar på Stockholms universitet. Tycker detta stora bostadsområde är mycket bättre lokaliserad än vad det är i Uppsala för studenter. (Vi har fått låna studentrum från Jane)

Bästa shoppingen i Prag?

Var finns den bästa shoppingen i Prag? Nån som vet?

Bättre hårbild

Här kommer en bättre bild på hur håret blev.
mitt hår


Kamera

Idag har jag och K köpt en kamera. Så nu kan jag äntligen ta bilder igen.

Ny favoritlänk

Ni MÅSTE bara kolla in denna länk till Pandora som Johan tipsade mig om.

Trevlig dag

Idag var jag och K och lunchade på Papas Tapas sen kollade vi lite på kameror och en soffa som vi förmodligen skall köpa till K's lägenhet. Vi åt även på Slagsta Glass, fast jag blev som vanligt väldigt illamående av grädde+glass :( när ska man lära sig?

På kvällen har vi gjort Gazpacho och försöker stå ut i värmen.

Borde försöka skriva lite på exjobbet oxå, men det känns alldeles för varmt inne.

Imorgon skall jag vara på introduktion för sommarjobbet hela dagen, känns lite jobbigt.

42,4 grader inne

Ja, så varmt är det nu inne K's lägenhet. Sitter i underkläder nu, nästan det är för mycket. Det är omöjligt att få ner värmen oxå, vi har försökt på alla sätt och vis. Går inte att göra något vettigt. Allra minst skriva på exjobbet.

hårbilden och klänningen

Nu kommer bilden på mitt nyfixade hår och på klänningen från Soaked in Luxury som jag hade på studenten. Bilden är lite mörk, så håret ser nog mörkare ut än vad det egentligen är.

hår och klänningjag


Hemma igen

Nu är jag tillbaka hos K i Etuna. Det är inte riktigt hemma, men lite grann iaf.

Hemåt

Idag bär det av till hemorten. Syrran tar studenten imorgon. Jag har galet mycket packning, vet inte riktigt om jag kommer överleva resan med all denna packning. Vet inte hur mycket bloggande det blir de närmsta dagarna, men jag ska iaf fixa bild på klänningen och håret tills jag kommer tillbaka.

Botten Anna Pt 2

Jag har länkat till en annan video tidigare, här är ytterligare en video. Kanske originalvideon.

Håret

Ja nu är håret fixat. Kommer lägga upp bilder så fort jag får tag i en kamera. Tills dess får jag beskriva hur det ser ut.

Det blev inte alls som planerat. Jag sa typ "Jag vill ha hårfärg som Mariah Carey typ och lite tjockare snedlugg" Vad fick jag då?

Jo, min frisörska, fick inte samma som sist, utan en nyanställd. Hon tillkallade salongens färgexpert, sen pratade de över mitt huvud och beslutade att lägga 3 olika färger i mitt hår. På hjässan la den en varmare brun färg och sen ville de göra mitt hår mörkbrunt/chokladbrunt. Sen ville de lägga flikar med blont i.

Jag är väl dock inte helt oskyldig till att denna färg beslutades, eftersom jag sa att jag var sugen på förändring. Färgexperttjejen valde nog att höra det framför min önskan om ljusbrunt hår, typ som Mariahs :)

Blev det bra då?

Jag fick min tjocka snedlugg så den är jag mycket nöjd med. Färgen då? Jo, det blev väldigt intressant. Färgkombinationerna blev bra och det fick liv i håret. De sa även att jag inte fick tvätta håret på 48 timmar, minns dock inte varför. De sa att det skulle bli bättre efter första tvätten när det satt sig ordentligt. Just nu är jag nöjd, men ovan vid det bruna håret, tycker nog att det är lite mörkt just nu, men jag har ju färgat håret så mycket förr så jag vet ju att det blir bättre efter första tvätten. Dock har jag en deadline. 48 timmar efter att håret fixades sitter jag på syrrans student. Så endera får jag fuska med dessa 48 timmar eller gå dit som det ser ut nu. Fick en fin styling, så känns lite synd att ta bort den. De plattångade mitt hår. Har aldrig haft det så förr. Min syrra har dock en plattång så det är inte omöjligt att jag kan tvätta håret typ 46 timmar efter färgningen och be mamma hjälpa mig att plattånga mitt hår om jag vill ha det platt.

Jag är inte alls missnöjd, ifall ni uppfattade det som det. Jag tror det mest rör sig om att jag inte haft brunt hår på 4 år och är ovan. Mina ögon tycks komma fram mer av den här tonen på håret iaf. Håret känns rätt mycket celebrity så känner mig lite fel i det när jag inte är uppstylad med massa smink och så.

Ser fram emot att få tvätta det så det får den perfekta färgen :)

Imorgon ska jag hem, så då får jag träffa den hårdaste juryn av alla. Jag vet iaf att K kommer bli glad, för han älskar mörkare brunt hår.


Men blev det som jag tänkt? Nä, inte vad det gäller färgen. Men det är annorlunda och efter några tvättar kommer det bli hur fräscht som helst.

Kollade mig just i spegeln, och jag behöver nog inte oroa mig för att det är för mörkt som det är nu heller. Det enda som egentligen är att anmärka på är att jag måste färga/måla ögonbrynen så de matchar varandra bättre. (vilket jag ska göra så fort detta publiceras)

Slutsatsen: Det var en oväntad förändring, men jag tror jag kommer gillar det lika mycket som sist jag klippte mig och fixade håret.


Rättvisa åt Paris

Tänkte ge Paris lite rättvisa idag, efter den brutala dissningen igår. Här är hennes musikvideo. (Hoppas det blir en direktlänk nu) Jag tycker att hon är både snygg och fräsch i videon. Jag undrar dock vad det är för grej hon har med leopardmönstrat. Tror dock att låten kommer bli en riktig sommarhit.

Whatever you're on, Lose it Girl!

The Boobs has got to go! There's something seriously wrong with this picture. I don't know what it is excactly but the shape of her body does not look good from the side in that dress. Look closely just above her right arm, and then just under her right arm. There is something seriously wrong with the fitting of that dress. I don't want to throw stones in a glasshouse, to use a swedish expression directly translated to english, since my body wouldn't look too hot in that dress either. But I've just gotta ask. Seriously, what drugs are you on? You look more like a porn star with that inadequate dress than a world known singer. If you wanted to show your legs, there are better dresses for the shape of your body. Sorry Mariah, the porn style is not working this season!


Mariah


Det finns ingen ursäkt, Paris

Queen of tackyness är ute och går. Det finns inga ursäkter för att gå ut offentligt i sådana kläder. Är hon galen, eller är hennes varumärke på allvar queen of tackyness? Det är sååå pinsamt. Kan hon inte göra sig känd som något lite mer seriöst? Vad som helst!?


Paris pinsam

Bilden kommer från
Hollywoodrag

Classy, Alba

Såhär classy såg Jessica Alba ut när hon var ute på shoppingrunda med pojkvännen. Tycker det är jättefint, särskilt kappan. Däremot känner jag att om jag själv tog på mig samma sak skulle jag känna mig lite tantig. Dock är det oemotståndligt på henne :) Kappan är helt underbar, skulle gärna äga den. Vore trevligt med en liknande klänning oxå. Fast det får inte bli tantvarning på det.


Classy Alba


Bilden kommer från
Hollywoodrag


Sista chansen nu...

Imorse stod jag och tittade på håret i spegeln. Tyckte det var fint med slingor och så. Kände att jag kanske borde följa majoritetens önskningar och slinga håret istället. Men sen fick jag syn på den här bilden. av Scarlett med ny en enfärgad hårfärg. Blev alldeles förtjust. Enfärgat hår är snyggt det med. Hon ser jätte fräsch ut. Kanske ska hålla mig till planen ändå.

Här nedan är bilden, för den som inte orkar kolla länken. Bilden kommer från Aftonbladet. Se länken!

Scarletts hår

Laktossubstitut

Mitt förra inlägg handlade om att mjölkprodukter inte är bra om man vill gå ner i vikt. Det gäller nog inte alla, men vissa kroppstyper gäller det. Jag vet inte om det gäller mig, men det gäller åtminstone min syrra.

Jag har börjat skippa produkter med mycket laktos i. Jag tänkte tipsa er om lite substitut.


Sojamjölk Finns flera märken. Go green är billiga. De har sockrad, naturell och choklad smak. Sojamjölk innehåller 0% kolestrol och finns att få med Kalcium. Mycket rekommenderad.

Havremjölk Har testat oatleys mjölk. Den var inte så god, men deras drickyoughurt var rätt god. De har många produkter, men har inte testat mer än mjölken och drickyoughurten än. Innehåller inget Kalcium. Minns inte hur kolestrolet är.

Rismjölk Har testat det en gång. Tycker det är allra godast. Minns dock inte vilket märke. 0% kolestrol. Kalcium tillsatt. (tror jag)


Jag har senaste 2 veckorna inte ätit någon ost och överhuvudtaget inga lactosprodukter. Jag tycker att min hy har blivit finare och fräschare än någonsin tidigare och jag tappade ett halvkilo på ett dygn genom att dricka sojamjölk. Sen är det så bra att kalcium är tillsatt, för vi behöver ju kalcium. Tycker att ni ska testa och sen meddela mig hur ni upplever det. Känner ni er fräschare i hyn eller går ni ner i vikt? Berätta vad ni tycker!! :)



Min systers lyckade diet

När min syrra var hos mig i våras hände något fantastiskt i hennes liv. Hon började nämligen gå ner i vikt. Det visste hon förstås inte förrän hon kom hem. Vad var det som var så bra här då? Vi åt godis och chips och tränade inget.

Jag vill inte påstå att godis och chips fick henne att gå ner i vikt. Vet inte ens om det är relaterat, men vad jag vet är att min syrra åt en kost här hos mig i 3 dagar än vad hon annars tidigare fått i sig. Vad åt hon då?


Hon fick i sig mindre mjölkprodukter. Annars dricker hon flera glas mjölk varje dag.

Sen åt hon mer vegetariskt. Vi åt även råris/fullkornsris. Brödet vi åt var grovare än det hon äter hemma.

På 3 dagar gick hon alltså ner över 2 kilo, trots godis och chips. Hon har inte lyckats gå ner något på flera år.
Hon trodde naturligtvis att hon skulle gått upp några kilo efter alla "onyttigheter" hon ätit hos mig, men blev otroligt förvånad när hon gått ner.

Under 7 dagar tappade hon totalt 5 kilo. Detta skedde i anslutning med att hon varit hos mig. Det går långsammare neråt nu, men fortfarande neråt. Numera äter hon mer vegetarisk kost och minskar på laktosintaget. Det är ett tips till er alla som vill gå ner i vikt.

Det roliga var även att dagen efter hon åkt hem hos mig var Nina och Kim på Du är vad du äter. Kim fick EXAKT samma råd, som det min syrra lärde sig efter vistelsen hos mig.





Negativa effekter av träning

Jag tränade både igår och idag. Mest har jag tränat nacke och axlar, eftersom jag har allvarliga problem med dem. Vaknade i morse med träningsvärk, men det var inte så farligt. Jag valde därför att gå till gymmet idag igen för att träna axlar och nacke lite mer innan jag reser från Uppsala. Jag har ju knappt utnyttjat kortet den här terminen.

När jag kom hem och nu några timmar senare har jag blivit otroligt spänd i nacke och axlar, så till den grad att jag fått väldigt mycket huvudvärk och har precis tagit en 500 mg alvedon (alla mina ipren är slut)

Hatar att behöva ta ipren/alvedon så ofta pga av nacken. Nu på sista tiden har det blivit minst en gång i veckan. Oftast två gånger.

Klipptid

Klipptid är bokad till kl 11.00 på torsdag. Jag har bestämt mig för att färga håret istället för att slinga det, vilket är emot vad Sandra, Johanna och Fredrik tycker. Däremot går jag på K och syrrans linje om att skippa slingorna och göra enfärgat. Jag ska försöka lägga upp lite bilder på håret och klänningen så fort jag får tag i en kamera.

Ingen mer ångest

Jag har nu bestämt mig för att inte må dåligt något mer över framtiden, nu i sommar. Jag har funderat ut lite grejer som jag ska kolla upp i höst. Fast det kräver förstår att jag klarar en tenta i sommar. Istället för att oroa mig ska jag vara produktiv och ha roligt. Det som står på planen är:


-Studentfest
-Födelsedagsfester
-Gå på bröllop
-Skriva 35 sidor exjobb
- Göra en omtenta
- Jobba en månad
- Förhoppningsvis resa



Blogg för långa tjejer

Jag kan helt enkelt inte hålla mig. Jag måste bara tipsa om den supersöta bloggen  Chic Flamingo, som bland annat tipsar om kläder för långa tjejer.

Besatt (igen)

Jag har det där tråkiga personlighetsdraget att jag alltid måste vara besatt av något. Imorse var jag besatt av sambolivspanik. Nu är jag istället besatt av vad jag eventuellt skall göra Vt 2007 om jag inte får ett arbete.

Jag funderar på att endera läsa Företagsekonomi eller läsa Tyska. Det är otroligt dumt att vara besatt av det, eftersom jag inte vet om jag får ett jobb eller inte. Problemet är bara att om jag läser en kurs till i företagsekonomi så får jag en examen i det. (således alltså dubbelexamen) Men det känns ju ändå dumt att binda upp sig ifall man skulle få ett jobb. Jag vet verkligen inte hur jag ska göra. En sak är säkert, att jag måste isf läsa den i Uppsala för att kunna tillgodoräkna vissa poäng.

Jag blir GALEN!!!!



Sambolivspanik

Jag är snart klar med min utbildning. Närmare bestämt i slutet av oktober. Jag och K har pratat lite om vad som ska hända sen.

Det finns några alternativ.

1. Jag försöker hitta en restkurs på utbildningen i Uppsala eller försöker komma in i Sthlm på reservplats, medan jag söker jobb.

2. Jag tar ut min examen och struntar i att plugga resten av året och bara ägnar mig åt att söka jobb.

3. Faktum 3 är att jag kanske kommer in på en 5-poängs tyskakurs till hösten som går på kvartsfart, i Uppsala.

Om jag väljer alternativ nummer 2, finns det ingen anledning för mig att egentligen ha kvar lägenheten här i Uppsala. Man får ju inte ens ha det, egentligen, när man tagit ut examen. Fast det är ju inte troligt att de lär märka det på direkten.

Det alternativ som vi kom fram till vore att jag flyttade in i hans jättestora lägenhet i Etuna i november. Först kändes det jättebra, men efter att vi lagt på telefonen, så kunde jag inte somna och fick panik.

Är jag verkligen redo att lämna Uppsala som jag bott i under 4 år. Tänk att bo med K på heltid, i hans lägenhet. Kändes lite otäckt. Tänk att bo i Etuna oxå. Gillar inte staden så himla mycket. Men det skulle ju bli billigare när man inte får någon csn och så. Det beror ju oxå lite på hur ofta man träffas på den där tyskakursen.

Jag fasar även lite för att om jag söker jobb i Uppsala, så kanske de tycker det är konstigt att jag inte har någon lägenhet kvar. Fast det verkar väl konstigt iofs.

Sen är det väl kanske bara tillfälligt oxå, för jag skulle vilja få jobb i Stockholm, eller åtminstone bo i Sthlm. Usch nu får jag panik igen av att tänka på det.

Ja, jag vet inte vad jag ska göra. Någon som har några idéer? Det känns så farligt att lämna trygga Uppsala och alla kompisar och flytta till en stad där man inte har en enda kompis (nu när Annika flyttar). Behöver verkligen råd. Ska jag gå på alternativ 1 eller alternativ 2? Det är ju inte säkert att man kan få läsa något roligt, eftersom jag är oprioriterad. Jag funderar på att bara ta ut examen och läsa något annat till våren om jag inte får jobb. Många pratar om att det är dumt att ta ut examen innan man får jobb för att den blir gammal, men jag vet inte. Tror ni det spelar så jättestor roll?

Gah, jag blir galen!!!!


Uppdaterat: Glömde nämna att egentligen skulle jag kunnat säga upp lägenheten redan nu om jag ville, eftersom jag skall läsa min sista kurs i Stockholm och det går ju mycket bra att pendla från Etuna till Stockholm, men jag känner mig inte redo att flytta så tidigt.


Shopping i Sthlm

Den här dagen har jag spenderat i Sthlm med K och Jane. Jag har lyckats shoppa en underbar klänning från Soaked in Luxury. Den påminner ganska mycket om en klänning som Sarah Jessica Parker haft. Sen har jag även hittat ett underbart brett fejk-skinn bälte i vitt.

Har verkligen varit en toppendag. Vi lunchade libanesiskt. Mycket gott.


Bilder får tyvärr komma senare, när jag får tag i en kamera.


Botten Anna

Jag berättade inte riktigt hela historien om varför jag blev "uppraggad" med "jag kan lära dig irc någon dag om du vill."  Det var nämligen så att när vi var ute sist så kom en låt, som vi inte kände igen, men alla andra på dansgolvet verkade göra det för de började hoppa och bli helt galna.  Vi fick sen reda på att det var en låt som cirkulerat på irc. Nu tänkte jag länka till den låten, med en video till som någon gjort. Klippen från videon kommer från final fantasi. Ni måste lyssna på den. Den sätter sig verkligen som klister i hjärnan. :)

Drömklänningarna

När jag ska till Stockholm i helgen ska jag försöka hitta en klänning som påminner om dessa. Det jag minst kommer kolla efter är nog axelbandslös. (se första bilden) Det är ju trendigt nu och så, men jag kommer nog kolla efter axelbandslös till bröllopsfestklänningen snarare än till studentfestklänningen. Andra, tredje och fjärde klänningen gillar jag särskilt mycket, så nåt som liknar dessa kommer jag vilja ha. Fast jag tycker nog "axelbanden" på klänning nummer 4 är lite för breda och "tantiga", men jag får se :) Dessa klänningar kommer från Asos.


Klänning5Klänning 4Klänning 3Klänning2klänning1