Mellan 2 datorer

Jag är fortfarande mellan 2 datorer, så alla mina filer ligger på den gamla datorn.  Men det är på g nu. Jag har varit fullt upptagen den senaste tiden, så har helt enkelt inte hunnit blogga. Tyvärr har min kära almanacka försvunnit i röran i lägenheten, så har inte i huvudet allt jag vill berätta. Ikväll har vi åtminstone varit på kräftskiva i trädgården utanför lägenheten med bostadsrättsföreningen. Alla i vår förening har så otroligt shysta jobb. Vill inte berätta mer om dem med tanke på att många av dem står i offentlighetens ljus, men kan säga att de är hgelt über och jag är stolt över att bo i den här föreningen.

Återkommer mer imorrn när K och jag städat i lägenheten och min almanacka är återfunnen.

Kanske hinner K fixa min dator innan Annas Kinafest på kvällen.


PS. A little drunk.

Nej jag är inte död

Jag är bara mellan 2 datorer. För 2 veckor sen köpte jag en bättre beganad dator av Ks systers man, men alla filer är kvar på gamla datorn. Skall inom kort. I helgen typ överföra alla filer o bilder så jag kan blogga mer om resan och shoppingen. Sen när jag hittar min almanacka i röran ska jag blogga om  hur vi slutförde flytten från etuna. Den slutfördes nämligen i helgen, då vi oxå lämnade nycklarna.

Until then. Have a nice time.

och tack för alla grattis på födelsedagen. Ni är för söta :)

Söt Japanskinspirerad klänning

Glömde totalt bort att blogga om mitt favoritfynd från USA. Denna klänning köpte jag i Little Tokyo/Japanese Town i Los Angeles. Bara älskar den! :)

image297

Topshop-fynd

Under min shoppingtur med Marie för några veckor sen var jag bara tvungen att köpa den här söta på rean på Topshop.

image296

Basker från Indiska

Under en Shopping-runda med Marie, var jag bara tvungen att köpa den här söta baskern, som jag såg nån annan hade bloggat om tidigare. Fast hon bloggade om en annan färg. Detta var enda färgen som var kvar när jag kom. Den påminner lite om en basker jag köpte förra hösten.


image295

Söt sjal från Åhléns

image293image294

Den här sjalen övertygade Paula mig om att jag skulle köpa. Inhandlades på Åhléns på rea. (Mitt första svenska shoppingfynd sen jag kom tillbaka från USA. ) Köpte den för ca en månad sen.

Dermalogica Ultra Sensitive Face Block

image292

Inköptes i USA. Mycket billigare än att köpa i Sverige. Det är en solskyddsfaktor om nån undrar.

Sjal

image291

Den här sjalen  hittade jag i China Town, Los Angeles. Tyckte den var lite söt :) Får hitta nåt användningsområde för den :)

Söt grå kjol

image290


Den här kjolen köpte jag i USA. Har använt den jättemycket redan tillsammans med den rosa blusen från appalet. Har haft den kombinationen flera gånger på jobbet, tillsammans med en kavaj.

Söt dödskalle T-shirt från Dust Pink

image289

Jag trodde aldrig att jag skulle visa mig i nåt med dödskallar på, men sen hittade jag den här underbara toppen på Dust Pink (min nya favvo-butik) i USA, Los Angeles. Märket är Michelle eller nåt tror jag. Helt underbar!

Ber om ursäkt att bilden är suddig, vet inte vad jag gjorde med kameran.

Supersött bälte

image287


Ursäkta att bilden är lite suddig. Bältet köptes på Ross, som är en ganska så känd kedja i USA. Typ som Old Navy eller vad konkurrenten nu heter. Hittade den på rea! (clearance)

Toppar på Appalet

Köpte dessa 2 toppar på rea på Appalet. Den rosa är från American Eagle och den andra är från nåt märke som var för mig okänt. Den blå är 3/4 ärm.

image285image286

Söt blus från Fetish

image284

Köpte den i USA på Appalet (en underbar butik med massa fint). Kostade ursprungligen 68 $, fick den för 15 $

Ipod video, 30 gigabyte

image283


Köpte en Ipod-video i USA. De är mycket billigare i USA än i Sverige. Typ 700-800 kr billigare i USA.

Jeansjacka

En sak är säker. Ni kommer ALDRIG att få se mig i jeansjacka. Det må vara hur trendigt som helst, men jag kommer inte ha det. I min mening är det bara barn som passar i det (jag hade en med Pippi Långstrump på när jag var liten. Ursöt) alla andra ser ut som Hillbillys i dem.

Bara så ni vet :)

Sen sist

I fredags åkte jag till Etuna för att städa och sälja möbler. Blev som väntat inget städat men lyckades däremot sälja ett bokhylleset och ha visning av lägenheten. När K slutat jobba gick vi och åt pizza på Grodan, sen gick vi till Rick för att kolla på film. Vi såg the Exorcism of Emily Rose. Helt ok film.

På lördagen blev det som väntat inget städat heller, men jag lyckades frosta av frysen, lägga upp lite möbler på blocket, samt sälja 2 st datorbord och en skrivbordsstol. När K slutat jobba gick vi och åt på Akropolis. Det visade sig vara rätt sugit. (Sist jag var där med K fick jag ont i magen, den här gången fick vi båda ont i magen och började må illa efter att ha ätit där. K blev t.o.m yr.) Efter middagen gick vi hem för att städa lite och sen gick vi över till Rick med lite fika för att kolla på film igen. Vi såg Stay alive. Otäck film. Skräckfilm!

Söndag. På morgonen städade vi i köket, sen gick K och jobbade och jag åkte tillbaka till Sthlm för att ordna i lägenheten tills vårt nya bokhylleset kommer nästa vecka. På eftermiddagen lyckades K sälja en bokhylla. Yay! Nu har vi bara ett tv-bord kvar och ett bokhylleset kvar.

Kan inte fatta hur mycket möbler vi lämnade kvar och sålde. Snart är det över iaf.

Shopping på Macy's Britney's Curious + Clinique concealer

image282


På Macy's i Los Angeles passade jag på att köpa Britney's parfym Curious. Jag har haft den tidigare, men den blev dålig för jag hade en sån där klassisk parfympump då, det måste kommit in luft eller nåt för den började lukta skumt. När jag köpte fick jag även den rosa metallic-väskan. När jag först fick den tänkte jag att "den kommer jag aaaaldrig att visa mig ute i", men sen testade jag den och det var väldigt skönt med en handledsväska, så jag använde den faktiskt lite grann i USA, kommer nog att använda den även i Sverige.

Köpte även Cliniques air brush concealer, vilket fynd! Den är jättebra mot blå ringar ringar under ögonen.

Presenter

image279image281


När vi var i USA fick jag lite kläder av Ks 5:e farbrors fru, som designar mönster. Förra året fick jag lite kläder när hon var och hälsade på. Kolla in denna
länk för att se vad det var.

Shopping från Pacsun

image277image278

Hittade 2 söta t-shirtar på Pacsun från Famous Stars and Straps.

Den som vill kolla in Pacsuns utbud kan kolla in denna
länk.

Högklackat från Wild Diva

image276


Märket är väl nåt struntmärke, men jag älskade designen på skorna. Blev dock lite sur när jag hittade dem mycket billigare i en annan affär några dagar senare.

Redken fynd i Los Angeles

image275


K köpte en riktigt stor redken-flaska med hårschampo, för mindre än vad en liten kostar i Sverige. Själv köpte jag Butter Treat, oxå det mycket mycket billigare än i Sverige. K betalade ca 150 kr för sin jätteflaska om jag inte minns fel.

Pojkvännens klädfynd i L.A USA



Denna kavaj blev lite suddigt fotat märker jag nu. Den köpte han i China Town, Los Angeles.

image272



T-shirten fick K av sin 5:e fasters man och kusin. Hans kusin hade en likadan som K gillade, så de gav honom en i present.


image265


Den här roliga T-shirten hittade K i Little Tokyo (Japanese Town). Kolla in vad t-shirten säger :P
image266image267


Den här T-shirten fick K av sin 3:e farbrors fru. Den är av märket Armani/Exchange, som är ett undermärke till Giorgio Armani.
image268image269


Den blå t-shirten och den vita t-shirten, fick K av sin 5:e farbrors fru, som har designat dem.


image270image271image273image274

Mina nya solglasögon

Inte min finaste vinkel, men här är solglasögonen jag köpte under min USA-resa.

image264

Sushibuffé i USA

image263


Lite större än svenska sushi-bufféer skulle jag tro :)

Biltrafiken i Los Angeles

image262

Såhär ser det ut överallt i Los Angeles.

Nån form av glassdrink, skulle jag tro

image261


Helt klart väldigt spännande.

Honey World Center

China Town, Los Angeles, California, USA.

Tyckte bara namnet var lite gulligt.


image260

Supergulligt mobilsmycke

Detta mobilsmycke är köpt i LA:s China Town.

image259

Ytterligare pimpning av mobilen (mer Hello Kitty)

Ytterligare ett sött Hello Kitty-fynd från USA. Hittade det i LA:s China Town. Det är Ks farbror som håller mobilen när jag fotar.

image258

Min pimpade mobil

I USA köpte jag även mobil klistermärken. OBS! Jag har ändrat lite på var de sitter sen sist. Som det ser ut på bilden är det nog mest likt en julgran, men jag gillar klistermärkena. Jag ogillar verkligen färgen på mobilen.

image257

Mitt söta Hello Kitty-fynd

Här är mitt söta Hello Kitty-fynd, som jag fann i USA.

image256

Gjorts sen sist

I söndags var jag ute på eftermiddagen och shoppade med Ks syrra och mamma. Bilder på shoppingen kommer upp inom kort. Ks mamma är på besök i sthlm nämligen. På kvällen åt vi middag på en asiatisk restaurang på Östermalm som hette Peking nånting. Fruktansvärd restaurang. Gå ALDRIG dit!

I måndags var Ks mamma, syrra och man på besök hos oss för tacokväll.

På tisdagen var vi bjudna över till dem för att äta.

I går, onsdags, var Ks vän från Österrike på besök över dagen. Vi åt lunch och middag tillsammans (jag jobbade ju) på kvällen såg vi Transformers, som jag trodde skulle vara ett bottennapp men som visade sig vara riktigt riktigt bra faktiskt!

Idag, torsdags, var jag ute och shoppade igen efter jobbet. Ska försöka lägga upp bilder inom kort. På kvällen har jag haft tv-mys med mig själv. K är och jobbar i etuna.

Imorgon måste jag tyvärr åka tillbaka till etuna för att städa upp, kommer ha så fullt upp framöver. Usch jag viiiiill inte tillbaka.