Kjolomania

Jag har blivit ett kjolfan. Jag har letat efter bra kjolar i snart 2 år men inte hittat någon. (Förutom en pennkjol för jobbintervjun som jag köpte på 4 minuter tillsammans med en kavaj på H&M)

Sen helt plötsligt en dag hittade jag 2 st inom loppet av en haltimme.

Den övesta är från Boomerang, på rea. Jag fullkomligt älskar den. Den slutar strax ovanför knäna. Det är mycket ovanligt. De flesta kjolarna nu är endera superkorta eller går långt ner över knäna.


kjol 2

Detta är den andra kjolen. Jag har en liknande jeanskjol, men denna är mycket skönare. Ääälskar den så.

kjol 1Nu är jag på jakt efter fler kjolar. Ska ha kjolar nästan jämt nuförtiden.


dålig bloggare

Nuförtiden känns det som jag aldrig har tid att blogga. Iom att jag pendlar mellan Eskilstuna och Sthlm varje dag kommer jag aldrig hem tidigare än 18.25. Sen när man lever det underbara fantastiska sambolivet, blir det lätt att man umgås med K istället för att sitta vid datorn. Sen måste jag i säng så tidigt så tiden jag faktiskt är hemma under dagen innan jag somnar är 3 timmar. Under den tiden ska man äta, duscha, borsta tänder och varva ner.

Lite trist att jag har tappat bloggläsare på grund av det :( men sånt är väl livet antar jag.

farlig påverkan från föräldrar

Idag träffade jag en man som blir 87 år i mars. Först verkade han vara en vanlig man, men när man pratade med honom förstod man snabbt att det var något märkligt med honom. I varannan mening nämnde han nämligen sin mor. Hon lär ju ha varit död sen många år. Han är inte dement eller så. Det slog mig då att inte en enda gång nämnde han någon fru. Han har aldrig någon visar det sig.

Jag tror det beror på den skadliga inverkan från hans mor. 

Tragiskt!

Har nog inget mer att säga i saken.

Sparkle by miss sixtie

Köpte den här söta tröjan på rea för några dagar sen. Den var egentligen på rea redan förra året, men nu kunde jag ändå inte motstå att köpa den. Vanligtvis skulle jag inte köpa något som var på rea redan förra vinterrean, men eftersom det står Sparkle på den och en liten sparkly älva, kunde jag slutligen inte låta bli.

sparkle by miss sixtie

Sparkle rättar

Som läsaren Zop så vänligt påpekade så hade jag tydligen fel ang. fakturan. På www.radiotjanst.se kan man själv ändra förfallodagen.

Får väl ta tillbaka det jag sa ang. radiotjänsten vad det gäller fakturan. Däremot tycker jag att de är utsugare som ska ha pengar för radio och tv. Det skulle kunna betala sig på annat sätt. Genom skatter exempelvis.

Zarapolon

Här är bilden på polotoppen jag köpte på rea på Zara för 79 kr. Den är jättefin på. 3/4 ärm oxå. Den ser lite oformlig och kort ut nu, men insåg att jag var tvungen att klippa lite i fotot och orkar inte ta om det. Ni får leva med det.


zaratoppen

Calvin Kleinklockan

Här kommer äntligen bilden på Calvin Kleinklockan jag köpte på smycka (till fullpris)

Denna är silverfärgad, den oxå finns i guldfärgad samt i silver med svart bakgrund.

Just looove it. Men ack så dyr. Den införskaffades dock till mitt försvar, innan mitt nya ekonomiska jag började ;)

klockan

longchampväskan, bild

Här är Longchampväskan, som jag hittade på rea. Har velat ha en sedan över ett år tillbaka, men har inte velat betala fullpris för den. På Romani hittade jag den till 50%. Vintersäsongens färg.

Främsta skälet till att jag ville ha en är för att den är rymlig och att den i princip inte väger nånting. Det passar mig som har rygg/axel/nackproblem.


longchamp

Radio- ochTV-licens= utsugare!?

I början av januari fick jag en räkning från radio- och tv-licens. Den skall betalas senast den 24 januari.

Varför är de då potentiella utsugare. JO! För löning för de allra flesta sker den 25:e. Hur många har egentligen pengar kvar den 24 januari.

Det enda man läst om i tidningarna på sistone är hur illa ställt det är ekonomiskt för folk i januari. De har köpt för mycket julklappar, spenderat för mycket på nyår och shoppat för mycket på rean. Det är likadant för mig. Efter att ha betalat in 500 kr till dem (totalt 2000 kr om året) så är jag numera mycket fattig.

Tanken förmodar jag är att de ska få in extra pengar i form av påminnelseavgifter (böter) för att man inte betalat senast förfallodagen. På så sätt kan de finansiera sin verksamhet ytterligare.

Vad är det ANNARS för skäl till att kräva betalning senast den 24 januari? Radio- och TV-licens borde verkligen skämmas över sitt beteende!!!!


Läkarbesöket i torsdags

Fick en akuttid hos läkaren i torsdags. Fick träffa en jättetrevlig läkare.

De tog en massa tester på mig i sitt akutlab, men till sist kom de fram till att jag var en "frisk tjej med lite otur".

Läkaren blev däremot mycket imponerad av mina blodvärden. Han sa att det var det bästa blodvärdet han sett på en tjej i min ålder. Känner mig fortfarande jätteglad över det :)

Sen läkarbesöket har jag faktiskt känt mig mycket friskare.

SJ= Utsugare!?

När jag köpte mitt pendelkort för pendling med SJ mellan Eskilstuna och Stockholm blev jag rekommenderad ett månadspendelkort. När jag pendlade från Uppsala till Stockholm hade jag istället bara ett kvitto som jag visade upp varje gång.

Problemet med sättet jag har nu är att varje gång jag ska resa med SJ måste jag aktivera kortet i en automat på stationen innan man kliver på. Det finns flera typer av såna kort. Man kan endera fylla på med pengar (värdebörs) eller förbetala för en månads resor. (Tror det finns ett alternativ till) Jag betalar alltså 2700 kr i månaden och får resa så mycket jag bara kan mellan Stockholm och Eskilstuna under de 30 dagarna. Enda problemet är då att jag måste aktivera kortet.

Igår när jag skulle åka hem hade jag mycket att bära och mådde jättedåligt (jag åkte hem för att jag var sjuk) så jag glömde helt enkelt aktivera kortet. Jag kom på det när de sa att det var tid för avgång, så skulle inte hinna aktivera kortet.

Jag har hört förr andra som har råkat glömma aktivera sina förbetalda kort. Det brukar bli ganska obehagliga diskussioner mellan biljettkontrollant och de människorna. Det är nämligen så att har man glömt aktivera kortet inför resan och det betyder alltså att dessa personer måste betala en ny biljett till kostnaden av SJ:s extra 20% kostnad för att man köper biljetten på tåget. Det blir alltså mycket dyrt. Särskilt med tanke på att man redan förbetalt sina pendelresor, men i all hast/stress råkat glömma aktivera kortet innan man klev på tåget.

Jag hade då som sagt glömt att aktivera mitt kort. Fick lite lätt panik över att behöva betala typ 150 kr helt i onödan, så jag rotade igenom mina kvitton i plånboken och hittade ett kvitto på när jag köpt det och att det var ett periodkort. När hon kom och skulle kolla om mitt pendelkort hade aktiverats inför resan sa jag som det var och visade kvittot. Hon accepterade då mycket motsträvigt och sa: Egentligen skall du köpa en ny biljett på tåget när du glömt aktivera, men det får gå för den här gången för att du visade kvittot.

Vilken jävla tur att jag hade kvittot.

Min poäng är att det är ett system som inte funkar. De förväntar sig att folk ska glömma så de kan ta ut extra betalt när de glömmer. UTSUGARE!!!!!!

Tycker inte systemet fungerar om man ska ha det såhär, varför ska månadsbetalare över huvudtaget behöva aktivera sina kort???? Jag tycker det är förståeligt att de som har värdebörs måste aktivera det, för då dras ju bara pengar när de åker, men vi som har fria resor borde inte behöva aktivera korten. Särskilt inte när man känner sig hotad att inte göra det. Det orsakar mycket stresskänslor att behöva oroa sig för att man kanske råkat missa att aktivera kortet.

De borde sannerligen se och lära av SL.

Ett kvitto där det står hur länge det är aktivt borde räcka, sen får man spara det i en plastficka. Det skulle gå hur fint som helst att köpa dem ur de blå apparaterna som brukar finnas brevid spåren.

Tänk på det SJ!

Aktiveringsbara pendelkort kan de med värdebörs hålla på med.


Läkarbesök

Idag får jag komma på akuttid till läkaren, fast inte förrän kl 14, så jag jobbar hemifrån idag. Vet inte om de kan göra något för mig. Känner mig rätt skeptisk, men det kan ju vara värt att gå dit iaf.


Jag är verkligen inte en person som går till läkaren frivilligt, men nu har de på mitt jobb övertalat mig. Det känns lite otäckt. Har säkert bara varit hos läkaren totalt 5 gånger i hela mitt liv. Scary!


Sjukt sjuk

Åkte hem tidigt idag, orkade inte vara kvar på jobbet, så ska jobba hemifrån. Har nämligen blivit jättesjuk igen. Har lovat att gå till läkaren nu.  Ringde en läkare och de lovade att ringa tillbaka halv 4 idag. Hoppas de gör det, för jag har varit frisk 1 eller 2 dagar sen i november. Det är riktigt illa.

Restaurang: Planet Food

Idag besökte jag restaurangen Planet Food i Östermalmsgallerian. Den är heeelt underbar. Det enda de har är Wraps och färskpressade juicer. Ett luncherbjudande kostar som mest 75 kr om man väljer det dyraste alternativet.

Jag kommer att gå dit fler gånger. Dagens lunch blev take away:Sushiwrap och apelsin+jordgubbsjuice.

Duktig

Idag har jag lagat middag till mig och K, sen bakade jag en chokladtårta till honom. Känner mig väldigt huslig och duktig. Dessvärre har vi inte nåt något resultat med lägenheten än. Svårt när ingen av oss är hemma mer än några timmar innan läggdags.

K kom hem 20.30 efter jobbet i dag. Han jobbade till kl 02 i natt och dessförrinnan hade han jobbat till kl 18. Han var bara hemma några timmar igår kväll för lite middag sen gick han tillbaka till jobbet. Så man har knappt sett honom alls de senaste dagarna, men då tjänar han iaf pengar :D

Nu har ju burning crusades släppts så nu blir det svårt att få något gjort över huvudtaget, verkar det som :=)

Spännande

Imorgon blir en spännande dag på jobbet. Får nog träffa K's systers man i ett jobbrelaterat ämne. :D

Lovar

...att jag ska lägga upp foton på det jag shoppade på rean för typ flera veckor sen

bedrägeriförsök

Idag blev vi på jobbet utsatta för bedrägeriförsök från "Nordea". Trist! Tror många har blivit lurade hittills, man har ju hört om det i massmedia på sista tiden.

Det som avslöjade att det var bedrägeri var:

1. Tiden, det påstods ha inkommit 12:52, kl i Sverige var bara 9:15 när det inkom. Alltså skickat från någon i en tidszon längre fram. Ryssland eller nåt.
2. Det fanns inga ä eller ö, bara a och o i den svenska texten, alltså skriven utomlands.
3. Nordea skulle aldrig fråga om kontonummer och lösenord. (det borde varenda kotte veta att de aldrig frågar sånt på mail.) Men visst, det såg troligt ut när det var skickat från support@nordea.se och de använde även Nordeas logotype.
4. Mitt företag är inte kunder hos Nordea.


Jaja, trist, men antar att det är såhär nuförtiden.

Dålig ordning

Let's face it! Jag har bott i etuna i en månad nu, ingenting är i ordning som det ska än. K och jag har ägnat ett antal timmar i dag åt att få ordning på lägenheten, men föga har egentligen uträttats.

Vi har åtminstone köpt en ny fin hallampa.

Måste försöka fixa lite till imorgon och försöka återfinna en borttappad del till gardinstången. Vi saknar förnärvarande en krok så vi kan inte hänga upp gardinstången än.


God, I suck at städa!

Torsdagen 11 januari

Idag har jag jobbat. Mycket roliga saker hände på jobbet idag.

Först ringde Johanna, hon var tillbaka från Thailand, sen ringde Academic Work och frågade mig massa saker ang. D som har sökt ett jobb som de hade ansvaret för. 14 minuter av frågor var det. Mycket roligt. Jag var alltså hans referensperson, för en grej vi hade gjort tillsammans under utbildningen.

Sen ringde jag D och berättade allt, och att de sagt till mig att han var en av dem de trodde starkast på.

Sen efter jobbet var jag med Jane och shoppade på stan. Varken jag eller hon hittade något på rean. Sen gick vi till ett Café för att äta lite middag. (Mitt nya ekonomiska jag tyckte det var hiskeligt dyrt, men sällskapet vägde naturligtvis upp det dyra.) Önskar att vi hade haft mer tid att umgås på, var ju tvungen att rusa till tåget kl 19.55.

Nu 21.32 har jag varit hemma ett tag och nu måste jag göra mig i ordning för sängen, har missat en hel natts sömn totalt räknat på antalet timmar jag sovit mindre än jag borde den här veckan hittills. No good.

So Sayonara people :) See u some other day!!!


Mitt nya ekonomiska jag Pt 3

Detta skulle egentligen bloggats igår men då la bloggen ner, därför kommer det idag igen. Läs nedan.Det har numera blivit en följetong om mitt nya ekonomiska jag.


Först och främst vill jag berätta följande. Idag hämtade jag min fantastiska underbara klocka. Jag ska lägga upp foto på den, den tillhör den delen av mitt mer slösaktiga liv, men jag kommer ha den i typ 1000 år, så jag antar att det är värt det.

Nästa sak jag vill berätta är att K äntligen har accepterat att ta emot det jag vill ge honom i födelsedagspresent. En platt datorskärm. Han hade valt ut en igår kväll som vi skulle beställa på internet, men av en händelse så hittade vi den på onoff idag när vi var där, så vi slog till på den. Kommer nog fota den :)Nu till mitt nya ekonomiska jag.

Vi storhandlade på Coop Forum idag, det kan vi inte göra så ofta, eftersom området ligger utanför stan och man måste ta bussen dit.

Iaf slog det mig vad hiskeligt roligt vi hade när vi shoppade all mat. Vi tog nämligen varsin korg och så plockade vi en massa spännande saker, den som ville ha te fick exempelvis välja vilken tesort. Ville den andra ha något annat så fick den välja smak. Sen köpte vi massa spännande, och inte alls dyra frukter.

Det var så rolig shopping. Mycket roligare än att gå på stan och shoppa kläder, dessutom mycket viktigare. Vi kommer ju äta allt (därför överleva) och vi shoppade inte alls särskilt dyrt, vi shoppade det vi ansåg oss behöva och jag ska säga att det har aldrig varit så roligt att shoppa mat förr. Slår att shoppa kläder, smink och skor anytime.

Den andra aspekten är att det blir billigare, nyttigare och roligare att laga all den egna maten nu när man haft så roligt att shoppa den. :) Då vill man inte alls äta på restaurang (därför inte heller slösa så mycket pengar)

I love shopping............................................food


Vad du kan göra för miljön Pt 2

Jane kom med några eminenta förslag på hur man kan motverka miljöförstöring. Jag kommer att kopiera det hon sa. Se nedan.


köpa KRAV och ekologisk mat är ju också enkla sätt. För att inte tala om att köpa grönsaker och frukt som odlas i Sverige, de fraktas inte lika långt som produkter från andra länder. Släcka lampan när man lämnar rummet, laga mat med lock på så att värme inte åker ut, stänga av värmen på spisen precis då maten är klar och utnyttja värmen som är kvar för att hålla maten varm istället för att låta spisen stå på, alltid vädra snabbt och kanske skruva ner elementen nån grad... sparar på ju elräkningen också och man njuter mer av en varm kopp te då.


Mycket bra förslag Jane.


Någon annan som har fler förslag?


Mitt nya ekonomiska jag pt 2

Igår kväll, sent, bestämde jag mig för att satsa 1000 kr i en fond. Jag valde då en fond med rätt högrisk, men jag tror ändå den kommer att gå bra.

Idag såg jag att den gått ner 1 öre. Det kan ju inte vara bra. Gå upp nu lilla fonden, så jag kan tjäna mig en hacka.

Jag är naturligtvis medveten om den risk jag tar genom att lägga mina pengar på en högriskfond, men mitt nya ekonomiska jag gör sånt istället för att shoppa upp pengarna :) Det kan jag göra när min fond stigit.

Funderar allvarligt på att börja köpa och sälja aktier istället, men det verkar så dyrt med Courtage, det är dyrare ju oftare man vill handla, vissa aktietjänster de har kostar 5000 kr i halvåret att ha. Det är drygt, med tanke på att jag kanske kommer på sin höjd ha ett aktiekapital på 5000 att spekulera i. Jädra sugit alltså! Får väl hålla mig till fonder istället. Och lite långsiktigt sparande.

Det är iaf väldigt roligt med ekonomi. Det ska bli min nya hobby har jag tänkt mig.


SPARA PROJEKT 2007 :) Yes, new life styleLA-resan (igen)

Glömde nämna att vi ska bo hos K's släkt. :) Hans farbror har visst nåt lyxhus i L.A. Spännande!!! :) Måste börja fundera ut allt jag vill se.

Att åka till Sunset Beach, Long Beach, San Fransisco, Hollywood Sign, (allt hollywood relaterat som vi hinner med förstås utöver bara skylten), Disneyland (jo självfallet måste jag dit) hmm what else? Gran Canyon? hmm det kanske inte ligger nära L.A. Jaja! Ska undersöka det framöver! :)

überexcited

En av anledningarna till mitt nya sparsamma liv är att jag och K har planerat att resa lite.


Nu är VÅR RESA till USA, närmare bestämt L.A  bokad. Jag är sååå excited. Precis vad jag alltid drömt om.

Vi kommer åka på midsommarafton den 22 juni och stanna i 2 veckor. Vi kommer alltså åka hem den 6 juli.

Det kommer bli de 2 mest spännande veckorna i mitt liv.

Ska se så mycket, och ska göra så många spännande saker.


L.A here I COOOOOME!!!! :)

Vad du kan göra för miljön

Jag är mycket intresserad av miljö. Det har jag alltid varit.

Jag vill dela med mig om vad jag gör för miljön och ge några tips om hur ni kan göra, om ni inte redan gör mycket för miljön.


1. Jag återvinner allt utom mjukplast. (plastpåsar) Ämnar börja med det snart. Jag återvinner alltså alla batterier, elektroniska produkter, hårdplast, kartonger (alla kartonger alltså, mjölförpackningar och allt liknande inkluderat), metallförpackningar, tidningar.

2. Jag slänger aldrig några plastpåsar om de inte utnyttjats till max, alltså slänger jag skräp i gamla ica-påsar och använder fruktplastpåsar till toalettens sanitetskorg (eller vad såna där nu kallas)

3. Jag använder inte onödiga hårprodukter. Alltså ingen hårspray eller sånt, även om det nu inte är klassat som miljöfarligt nuförtiden. (äger dock en, men har typ använt den en gång inför bröllopet i somras. Min första hårspray nånsin)

4. Jag slösar inte på tvättmedel eller diskmedel.

5. Jag köper inte plastförpackningar ute om jag inte kan återvinna dem. Om jag har något val vill säga, ibland finns det bara plastförpackningar om det inte finns något annat alternativ och man dör av hunger i annat fall.

6. Jag färdas med kollektivtrafik.Jag tror jag ska uppdatera den här när jag kommer på något mer. Säg till om ni själva kommer på något så ska jag lägga till

Mitt nya ekonomiska jag

Jag och K har lovat oss själva att bli mer ekonomiska. Jag lägger egentligen inte så mycket pengar på shopping nuförtiden. Förr la jag jättemycket pengar på smink, men det köper jag aldrig nuförtiden. Kläder har jag väl iofs aldrig varit någon storshoppare av, utan de senaste åren har jag främst lagt på inredning och mat/restaurang. Under mina 4 år i Uppsala la jag väldigt mycket pengar på mat/restaurang, för mycket för att jag ska erkänna det på bloggen, men mycket var det iaf. En hel del pengar gick oxå till inredning och till min dator.

Nu med mitt nya 2007-jag ska jag reducera mina mat/restaurangkostnader något enormt. Sen kommer många andra kostnader minska naturligt. Sen jag blev sambo delar vi ju på räkningar och så slipper vi pendla till varandra. Jag pendlar ju nu dock för 3100 kr i månaden, men jag räknar med att få tillbaka en del på skatten och det blir fortfarande billigare att pendla från Eskilstuna, när man är sambo. Jag menar totalt sett alltså.

Jag fick egentligen idén från början med mitt nya ekonomiska jag, genom att läsa chic-romanen En shopaholics bekännelser, som jag fick av syrran i julklapp. (Det är för närvarande min färdlektyr). Jag började tänka på alla onödigheter man lägger pengar på och kommer nu försöka minimera onödiga kostnader.  Ska till och med köpa en termos. Det ni!

Jag och K bakade till och med egna Crossianter (eller hur tusan det nu stavas) finns färdigdeg som man kan baka ut på Hemköp. Man får 6 st för 14 kr. Mkt billigt!

K lagade en lyxmiddag idag för 30 spänn, skulle säkert kosta minst 120 kr per person ute :) Yay!
Vi fick Kyckling med ugnspotatis och tzatziki med sallad och pepsi med färsk citron i.

Shoppat har jag f.ö bara gjort på rea. Vilka kap dessutom! 50% på Longchamp och tröjan kostade 79 kr. (som en lunch i Sthlm)

Som ni ser, här finns mycket pengar att spara. Vi funderar så smått på att säga upp vårt fasta telefonabonnemang oxå. Skulle spara en del pengar på det.

Nog om min ekonomi nu! :)


In my so boring life

Har inte bloggat på sista tiden. Det har inte funnits något att blogga om heller för den delen. Blev sjuk i torsdags kväll så jag har legat i sängen och suttit vid datorn hela helgen. Jättetrist. Har levlat lite i world of warcraft. Försöker hinna bli lvl 60 innan expansion kommer ut, vilket den gör om några dagar.

Sen har jag jobbat en hel del oxå. Inte så superfun det heller, men day passes by.

Nu när jag är i sthlm varje dag har jag tagit mig 40 minuter varje dag för shopping innan jag åkt hem.

Hittills har jag köpt en Longchampväska på rea. Ska fota den någon dag. Sen idag köpte jag en topp på Zara. Såg en massa fina toppar på rea, måste nog gå tillbaka imorgon. Såg en där som jag ville ha men som jag såg först när jag var på väg ut ur affären. Men den är väl slutsåld nu, eftersom den var så fin.

Yes, that's all in my so very boring life, atm.

Väntar fortfarande på att de ska höra av sig om den fantastiska klockan.

Funderade just på att lägga upp bilderna, men kom på att K ligger och sover (jag har smittat honom, så han gick just och la sig). Jag har alla grejer till mobilen i sovrummet och vill inte störa honom med att rota bland alla grejer just nu.Nyårsfirandet

Nyår spenderades i Uppsala i sällskap med Sara och hennes kompisar.

Vi kom upp redan vid kl 14 på dagen, så eftermiddagen spenderades med Åsa, där vi oxå gjorde oss i ordning.

Kl 17 dk, började gasquen på V-dala Nation. Maten var lite sådär. Förrätten finns på bild nedan. Huvudrätten, var struts, vilket var rätt gott faktiskt, men jag hade valt vegetariskt, eftersom jag inte visste menyn innan. Efterrätten var päron med nån karamell. Inte särskilt gott. Sällskapet var iaf mycket trevligt.

kl 22.30 började släppet och Annika kom med sina kompisar.

kl 00.00 firades 12-slaget vid panoramafönstret.

kl 00.15 kom David och Daniel

kl 00.20 kom Åsa med sin pojkvän.

Jag, K och Annika tog sista bussen hem vid halv 3. Kändes lite tidigt, men jag hade fått lite ont i huvudet (spänningshuvudvärk-jädrigt typiskt. och jädrigt vanligt) och började må illa.

Vi sov över hos Annika, vilket var supertrevligt.

Dagen efter tog jag, K och Annika tåget tillsammans. Hon skulle till Sthlm och vi till Etuna. I sthlm såg jag och K fröken
Sandra, men hon såg inte oss.


På det hela taget hade jag ett väldigt trevligt nyår. Såhär trevligt borde man ha oftare. :)

Nån outfit bild eller så kommer ev, när jag har begrundat om jag är bildmässig eller inte.förrätt

klockan

Hoppas de ringer i slutet av veckan ang. klockan jag beställde. Är sååå nyfiken på den. Har mobilbilder på den, men vet inte om jag borde lägga upp dem nu eller vänta tills jag fått den.

Vad tycker ni?

Shoppingen den 27 dec. Bild!

Detta är vad som shoppades när jag var i Norrköping med syrran, den 27 dec. En svart slipover från H&M. Hade den idag på jobbet, med en vit skjorta under. Love it!

slipover

Julklapparna, foton

Här kommer några foton, på några av julklapparna från i år.
Ljuslyktan, speglar ljuset, så det ser ut som det är minst 20 ljus.

ljuslykta


Här är klockan, av märket Inex of Scandinavia. Den har en väldigt fin låda till, men glömde fota den. Urtavlan speglas tyvärr av blixten, så man ser inte riktigt urtavla .

inex

Här under är urplock av de andra julklapparna jag fick.

julklappar