Londondagboken: Måndagen den 12 oktober 2009

En vanlig dag på jobbet. Lunchar med A på Pizzahut. Det är ganska kallt ute idag. På kvällen åt jag kyckling, potatis och sås. Senare åt jag äpple och en macka. Det är kallt som satan i lägenheten. De har inte satt igång värmen idag trots att klckan är 20.30. Vid klockan 21 satte de igång värmen. Det är rätt sjukt.


Londondagboken: Söndagen den 11 oktober 2009

Vaknade 11.50 idag och kände mig utvilad. Kom hem 04 i natt och gick och la mig, utan att ta bort sminket eller borsta tänderna. När jag vaknade i morse gick jag upp och duschade. Satte mig sedan vid datorn och surfade lite. A försov sig så vi sköt på att träffas tills klockan 14. Hon är dock sen som vanligt. Jag är sur över att jag glömde kameran hemma idag. Samt att jag tror att jag inte har tillräckligt med pengar för att ta mig ut ur tunnelbanan. Jag har nämligen ett kort den här veckan, där man laddar på pengar och man markerar när man går in i tunnelbanan och betalar när man går ut. Så det är svårt att veta vad det kommer att kosta när man väl är framme, för det beror på vilken tid man åker och hur långt man åker samt om man korsar zoner.

 

Planen idag var att se Buckingham Palace. Vi fotade oss lite snabbt där, eftersom det började regna. Sedan gick vi och åt lunch/middag på Leister Square på ett Steak House. Därefter gick vi och såg filmen Dorian Grey. Efter filmen gick vi tillbaka till Steak Houset, som låg precis brevid bion, för lite efterrätt. Kom i säng 01.30.

Buckingham Palace
Steak House Lunch/Middag på Leister Square
Traditionell äppeldessert på Steak House, Leister Square

Londondagboken: Lördagen den 10 oktober 2009

Vaknade prick klockan 10.00 av att det spelades cricket i parken på fotobollsplanen utanför hos mig. Jag låg kvar i sängen en stund och läste. Sedan gick jag upp och satte igång datorn och surfade en stund innan jag gick och duschade och tvättade håret och borstade tänderna. När jag var klar med det surfade jag lite till. Eftersom det är 15 grader och sol ute klädde jag mig i mitt favoritlinne och min trendiga grå cardigan och mina jeans samt min sjal som jag köpte i somras, samt street wear skor från Fred Perry. När jag gjort det promenerade jag till ett inn för att kolla om det var något för Johanna att bo på. Jag och A promenerade i London i 6 timmar. Vi besökte bland annat Borough market igen. Jag köpte även ett svart fint skärp från H&M på Oxford Street.

 

 

Jag kom hem till lägenheten vid 19. Jag pratade lite med familjen på Skype. 19.50 la jag mig för att vila en stund. Klockan 20.15 hörde jag en helikopter cirkulera och sedan hörde jag typ 10 skott strax efter att den försvunnit. Läskigt! Sedan hörde jag en tjej som skrek. Vilade ytterligare en halvtimme, sedan gick jag upp och gjorde mig i ordning och åkte till Paddington för att träffa Alline. Vi åt middag på en riktigt bra italiensk restaurang i Paddington. Sedan begav vi oss in till City. Vi letade efter en bra klubb att gå på. Vi hittade ingen intressant, så vi gick tillbaka till den vi var på igår. Vakten kände igen oss. Pinsamt! Vi hade i alla fall riktigt trevligt ikväll och lämnade klubben vid 3, när de stängde. Sedan delade vi på en taxi hem. Kom i säng vid 03.30 ungefär.