Londondagboken: Onsdagen den 14 oktober 2009

Kände redan igår att jag började få ont i halsen. Idag är det mycket värre. Hoppas inte jag är sjuk när Johanna kommer. Känner mig rätt snorig och frusen också.

Lunchade själv idag. Åt libanesiskt och spelade lite Monkey Island på mobilen, som jag alltid gör när jag lunchar själv. På eftermiddagen var jag jättetrött. Jag och Izidora hittade äntligen bra biljetter till musikalen Wicked. Vi köpte biljetter via Leister Squares Box Office. Biljetterna kostade 24,5 pund.

Innan jag åkte hem handlade jag på Marks & Spencers. Pratar med pappa och K på Skype. Lägger mig tidigare ikväll. Känner mig sjuk och trött. Behöver vila innan Johanna kommer.


Londondagboken: Tisdagen den 13 oktober 2009

Vaknade och var trött imorse. Gick upp 8.30 och tog en dusch. Mådde illa på morgonen. Det beror nog inte på trötthet dock. Fryser på kvällen. Idiotiskt att värmen inte sätts igång förrän klockan 21 på kvällen. Har ont i halsen senare på kvällen. Pratar med pappa och K på skype på kvällen. Rätt ointressant dag. Jobbet var som vanligt så det finns inget att berätta. A åkte hem igår.