Är det bara tjejer som lyssnar på repeat?

Jag är en sån där tjej som lyssnar på samma låt om och om igen, om det är en låt jag verkligen tycker om. Jag har hört någonstans att det är vanligt bland tjejer, men att killar inte gör det. Jag vet bara 2 tillfällen på 3 år som K har lyssnat på samma låt på repeat, så det kanske ligger något i det?


Kommentarer
Postat av: T.G.P

Det var det konstigaste jag hört! Det var ju repeatfunktionen som var det stora lyftet med CD gämfört med LP. Det första jag gjorde när jag köpte min första CD-spelare var att sätta på The Sisters of mercys låt "Some kind of stranger" på repeat, la' mig ner i sängen och lyssnade på den i två timmar i streck!!!

Den senaste "repeatlåten" är "Nothing's impossible" från Depeche mode's senaste CD.

Postat av: Sara

Jag har också funderat på det där, för jag är likadan. Samma i evigheters evigheter innan jag hittar något nytt och då går samma, och samma, och samma... Nackdelen är väl kanske att vissa delar av ens liv präglas till den musiken så nästa gång man lyssnar på det kommer allt tillbaka. Eller så är det bra, jag har inte bestämt mig än.

2005-11-07 @ 09:28:23
URL: http://tuffsara.blogg.se
Postat av: Zop

Architecture In Helsinki - Wishbone hade jag på repeat säkert 10-15 gånger första gångerna jag lyssnade på den. När en artist eller ett band, som man gillar, släpper en singel efter flera års frånvaro så brukar man kunna lyssna sönder den rejält innan albumet hinner släppas.

2005-11-07 @ 13:42:57
Postat av: Sparkle

vad roligt att det är fler som är likadana som jag :)

2005-11-07 @ 19:49:49
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: Sandra

jag spelade in samma låt på ett kasettband innan repeat och cd kom ;-P

2005-11-07 @ 20:30:54
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: Sparkle

det gjorde jag med hihi :)

2005-11-08 @ 22:13:22
URL: http://sparkle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback