dermalogica (viss inkompetens igen)

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så var jag på Åhléns och letade efter Dermalogica, men deras prover var slut. Fick veta att NK säljer oxå så gick dit och frågade efter prover för känslig hy.

Jag vet inte vad expediterna har för kompetens, men jag bad specifikt om att jag ville ha för känslig hy. Så vad får jag då?

Skin smoothing cream (som är anpassad för normal/torr hy) what part of sensitive skin don't they understand undrar man lixom. Man frågar ju sig. Dessutom var det en så liten förpackning så ska jag testa mer än en gång MÅSTE jag bara testa på hakan. Vad jag egentligen skulle fått är ju Barrier repair. Är ju inte så att jag är i sthlm varje dag. En grej som hända innan det var min tur var en tjej som hade fått fel produkt när hon handlat där, det säger ju lite om deras koll!

Fick åtminstone rätt cleanser. Fick Ultracalming cleanser men seriöst alltså, vad är det för feel på dom? när man ber om för känslig hy, varför får man då inte det? Cleansern var i lika liten förpackning så får väl nöja mig med att tvätta hakan då oxå.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hmm irriterande. Grejen är att när syrran köpte produkter så fick hon ultra calming cleanser och skin smoothing cream. Den är tydligen deras bästa och verkar användas på många slags hudtyper. Dock så är det ju dumt då de faktiskt har barrier repair. Du kanske ska fråga nån hudterapeut där i stan som säljer?

Postat av: Sparkle

ja får väl bli så...men ska testa produkterna iaf. men det är så lite så man hinner ju inte se hur huden reagerar så ska försöka ta bara ett litet område som är extra känsligt.

2006-02-28 @ 21:59:12
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: Sandra

Ja man får så lite. är det de grå påsarna du fick?

2006-02-28 @ 22:14:40
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: Sparkle

ja grå var de allt. så du säger att smoothing cream är deras bästa? har de sagt det?

2006-02-28 @ 22:27:21
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: Sandra

ja, och de flesta har fått den. Jag tycker inte att barrierrepair verkar så bra...men du ska ju testa! Testa båda om du får möjlighet!

2006-02-28 @ 22:32:17
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: Sparkle

varför verkar den inte vara så bra då? du har ju mer koll än mig :) så försöker suga in alla info du har som en liten svamp :P

2006-02-28 @ 22:47:18
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: Sandra

hoppas länken gav lite mer info. tror det kan vara bra att köpa mer än en produkt?

2006-02-28 @ 23:24:59
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: Bego

Du kanske borde börja säga till när det blir fel i affären?

2006-03-01 @ 18:27:57
Postat av: Sparkle

Ja, Bego, visst borde jag, en annan sak är ta mod till sig och faktiskt göra det. Jag är så blyg. :)

2006-03-01 @ 19:53:35
URL: http://sparkle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback