Londondagboken: Lördagen den 3 oktober 2009

Vi vaknade klockan 8 på morgonen. I natt gick det lättare att sova. Vi har väl vant oss vid att sova så nära varandra antar jag, eller så var vi helt enkelt så trötta, eftersom vi sov så dåligt natten innan. Först gick jag upp och duschade. Sedan gick K upp och duschade. När vi gjort oss i ordning gick vi till Starbucks köpte en latte. På tunnelbanan åt vi minidoughnuts med sylt som jag hade köpt i torsdags. Gillar inte doughnuts med sylt så mycket.

 

Vi begav oss till Madame Tussauds. Det var himla roligt. Vi fotade oss med massor av kändisar (vaxdockor). Madame Tussauds är så mycket mer än bara vaxdockor. Det finns en tortyravdelning och en skräckavdelning som var riktigt skrämmande.

 

Patrick Stewart

 

Johnny Depp

 

När vi var klara på Madame Tussauds så åkte vi till Borough Market och lunchade. Efter lunchen gick vi till London Dungeons, som också är ett ”skrämmande” ställe. Det är svårt att förklara vad det är. Det är nog något man måste uppleva själv. Jag kan i alla fall konstatera att vi blev mer rädda på Madame Tussuads än på Dungeons. Efter Dungeons gick vi och fikade på Starbucks innan vi gick på Ripley’s Believe it or not. Vi hade tidigare besökt Ripley-utställningen i Köpenhamn, men denna var oerhört mycket större och mycket mer intressant. På kvällen åt vi middag på en italiensk restaurang vid Leister Square. Det var helt klart bättre mat än gårdagens italienska restaurang, men det var fortfarande inte särskilt bra. Senare på kvällen gick vi och såg Surrogates, Bruce Willis nya film, på Odeon vid Leister Square. Vi var lite besvikna på filmen. Den var inte alls särskilt intressant eller bra.

 

Vi gjorde verkligen mycket under dagen, så på kvällen var vi helt slut och gick och lade oss direkt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback