Snygg frisyr

Gillar hennes frisyr, är väldigt sugen på nåt i den stilen :) vad tycker ni? Sen är det få som gör sig så bra i ett enkelt svart linne :)

Jessica Marie

Kommentarer
Postat av: Sandra

Det kanske kräver lite styling eftersom du har lockigt, iaf av luggen..men det går fort om du har plattång ju! tror du skulle passa, roligt med förändring och hår växer ju så det är ju ingen fara om du vantrivs i början (det gör man ofta då man klipper av hellångt hår, gud så många tårar jag fällt då jag klippt mig för att sen vara nöjd)

Postat av: Sparkle

ja luggen kan verkligen bli ett problem den kommer kanske locka sig

2005-08-25 @ 17:58:00
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: Sandra

den kommer absolut locka sig + att man kanske blir fuktig lätt i pannan då både lockar den sig o blir fet lätt

2005-08-25 @ 18:48:00
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: Sparkle

mm

2005-08-25 @ 22:00:27
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: Nina

Jag har själv en liknande frisyr som den på bilden och jag har lockigt och jättetjockt hår. Om du orkar platta det efter varje hårtvätt så är det ju inga problem :). Jag har tunnat ut mitt hår också, så det tar inte så lång tid att platta och blir inte lockigt lika lätt igen. Luggen brukar oftast hålla sig rak till nästa hårtvätt, ibland får man fixa till den lite på morgonen. Men om man ska gympa eller ut i regn så kan man ju alltid sätta upp den med en klämma :). Om du orkar lägga ner lite tid på håret så tycker jag inte du ska tveka att klippa dig! Allt går om man vill :)

2005-09-01 @ 17:55:59
URL: http://mode.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback