TLC vs Destiny's Child

Snygghetsfaktor:  Destiny's Child har ju Beoncé de andra är medelmåttor. TLC har ju den numera avlidna Lisa Left Eye Lopes. (May she rest in peace) Men poängen måste ändå gå till Destiny's Child  (1-0)

Hitfaktor:  TLC:s har haft många hits men ingen har riktigt letat sig kvar i gemene mans minne, men vem minns inte Waterfall, Dear Lie, Unpretty och No Scrubs. Hitsamlingen för Destiny's Child är imponerande särskilt från skivan Survivor med låtar som Survivor, Bootylicios, Nasty Girl  och Independent Women. Några av de gamla hitsen är ju Bills Bills Bills, Bug-a-Boo och Say My Name. Resultatet kan inte bli annat än 2-0 till Destiny's Child.

Äkthet: Här kan poängen inte gå annat än till TLC. Inget hycklande här inte, de låtsas inte vara kristna bibeltjejer som klär sig i kläder som passar lyxprostituerade och dansar som stripptjejer (nu råkade jag visst referera till Beoncé som singelartist, silly me) 2-1 till TLC

Soloframgångar: Det är endast Beónce som gjort sig ett välkänt namn som singelartist från Destiny's child och endast Left Eye från TLC med sin skiva Supernova, vilken sågades av kritikerna 3-1 till TLC

Framtid: Tror inte direkt att något av banden har så mycket framtid. TLC har pratat om att ha dokusåpa för att hitta en ersättare till Lisa och Destiny's Child döper sin skiva till Destiny Fulfilled. 0 poäng utdelas.

                                                             Slutsats: 3-1 till Destiny's Child

Personligen gillar jag båda grupperna otroligt mycket. De är nischade på olika saker egentligen. Destiny's Child har de senare åren satsat lite mer på dansgolvhits, medan TLC alltid varit lite mer tunga och inte satsat lika mycket på hitsen, men vem bryr sig egentligen om det, de är fantastiska ändå. Deras skiva Fanmail är perfektion.


Kommentarer
Postat av: Frida

åååh älskar både Destiny's child och TLC. Fanmail är grym!

Postat av: Sparkle

Vad roligt att du håller med :)

2005-10-08 @ 18:48:06
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: chewie

jag tycker det är fel att jämnföra destiny´s child och tlc då dom står för helt olika saker.
sen gillar jag nog crazysexycool mer än fan mail. den skivan är perfektion!

och beyonce är ganska medelmåttig hon med.
fast du skrev ju på slutet att det är svårt att jämnföra dom och så, så detta är inget negativt.
ville bara säga hur jag tycker.

2006-01-02 @ 01:43:24
URL: http://chewielicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback