skolstart och miss hilton

Idag började skolan. Verkar vara en spännande kurs, hamnade dock i samma basgrupp som en lätt irriterande ukrainska. Hon höll på att viska saker hela tiden till mig under tiden läraren föreläste. För den som inte vet så läser jag en engelsk kurs med många utbytesstudenter på. Blev väldigt störd när jag inte fick höra vad läraren sa. Dessutom hade hon dålig andedräkt och dålig klädstil. Varför kunde jag inte fått hamna med en tysk istället. Behöver ju öva mer på språket.  Men det fattas ju fortfarande två st i vår grupp så kanske kommer det  några bra personer.

Efter lektionen tänkte jag ringa David och fråga om han ville luncha, visste att han hade lektion samtidigt som mig, stötte på honom i trappan och vi beslutade oss för att äta sushi idag. Vi blev ett gäng som drog iväg till sushi buffén, men tyckte inte det smakade så gott idag av nån anledning. Sen gick jag och spenderade 1500 kr på kurslitteratur, tur att det inte blev mer på den kursen :) skulle ha blivit mer om inte en bok hade försvunnit från tryckeriets dator woohoo. En tragisk sak som hände idag var att min klack gick sönder på min svarta ballerina sko. Usch! Snart borde man gå till ICA oxå får väl ta ett par andra skor idag då, vet inte vad jag ska äta.

Förresten så hade jag en toppenkväll med Sara igår, vi gick ut och åt en falafelburgare och drack ett glas vin på kalmars nation sen gick vi och såg filmen monster till svärmor. Tyckte filmen var hysteriskt rolig, kanske för att igenkänningsfaktorn var så himla hög för mig. Den kvällen var det perfekta slutet på sommarlovet.

Imorgon ska jag till min pojkvän och nästa vecka kommer Jan till Sverige ska bli så roligt att få träffa honom igen, har inte träffat honom på ett år. Vi måste hitta på många roliga saker tillsammans och nästa lördag ser det ut som planerna blir att gå på Spy Bar.

Sen undrar jag, skulle Paris Hilton vara lika populär om hon inte hade sitt blonderade hår och blå linser? Skulle hon va lika känd som brunetten med bruna ögon som hon var som yngre? Jag tror faktiskt inte det. Eller vad tror ni?
http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,692392,00.html  personligen skulle jag vilja se den Paris igen.   Jag vill se den riktiga Paris Hilton!


Kommentarer
Postat av: Sandra

sen har hon lockigt hår också! =)

Postat av: Sandra

jag gillade också den filmen =) så den här om kvällen hehe

2005-09-01 @ 17:30:04
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: Nina

Mm, läste precis den artikeln, tycker hon var mycket sötare som brunhårig och brunögd :).

2005-09-01 @ 17:52:42
URL: http://mode.webblogg.se
Postat av: Sparkle

Nina, kan inte annat än hålla med :)

2005-09-01 @ 21:45:04
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: Sparkle

Sandra, gick på den för att du sa att den va bra :)

2005-09-01 @ 21:49:06
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: Sandra

hehe tur att den var bra då =) så jag inte lurade dig

2005-09-01 @ 22:22:30
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: Sandra

hade du sett wedding crashers?

2005-09-01 @ 22:27:44
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: Sparkle

näää :( vill se den

2005-09-01 @ 22:51:55
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: Sandra

gör det! =)

2005-09-03 @ 13:32:45
URL: http://donnasandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback