soaked in luxury

Har precis sett ett nytt märke på Holmlunds som heter Soaked in Luxury, provade en svart veckad kjol därifrån 2 ggr igår faktiskt. Köpte den inte för K tyckte att den var lite tantig och själv tyckte jag nog att den var lite schoolgirl, men har inte riktigt släppt den än. Vad ska jag göra? Vill shoppa lite nya höstkläder, men endera så är det för dyrt eller så är kläderna jag vill ha slut.

Idag har jag varit på massage. Tänkte lära K att massera sådär, så spar jag pengar :)


Kommentarer
Postat av: sandi

Det är inte nytt...har bara bytt namn...hette Isabell Kristensen förut, kommer från danmark. Holmunds och MQ har haft det sen det kom. Det är fina och prisvärda kläder...

Postat av: Sparkle

aha, där ser man. Så det har bytt namn :) bra namnbyte. Mycket bättre namn tycker jag för Isabell Kristensen är inte lika roligt. Har inte sett soaked in luxury på MQ faktiskt. Men har ju sett såväl I.K på MQ och Holmlunds :)

2005-09-09 @ 21:06:33
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: sandi

de kanske har slutat med det... Uppsala är ju rätt litet för att två affärer ska ha det märket. Vet att ingen av butikerna var glad för att den andra hade det...

Har du varit inne på HERTA, också i S.t Per gallerian. Tycker helt klart att det är Uppsalas bästa affär, utan jämförelse. Det är till och med kunder som kommer från stockholm för att handla där. De har billigare märken som DAY och Bruuns Bazaar... men också endel dyrare.. Fina smycken från KUM KUM och andra märken och massa accesoarer. Dessutom mycket proffsigare och kunnigare personal än Janemars och Holmlunds.

2005-09-09 @ 23:21:18
URL: http://www.sandi.blogg.se
Postat av: Sparkle

Har varit inne där några gånger, men har aldrig hittat något. Får väl ta och pallra mig dit lite oftare då :) Är du ofta och shoppar i Uppsala? :)

2005-09-10 @ 09:50:10
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: Sparkle

Häftigt att Stockholmare kommer ända till Uppsala för den affären, då måste den verkligen vara värd det :)

2005-09-10 @ 09:50:52
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: sandi

Har bott i Uppsala i 6 år... Läste på Uni...var hemma för 2 v sedan och sålde min underbara lägenhet. Men har min bästis kvar, så varje gång jag är i Sverige ser jag till att komma till Uppsala och Herta...det är verkligen en bra affär.

2005-09-10 @ 10:47:42
URL: http://www.sandi.blogg.se
Postat av: Sparkle

så du är inte i Sverige så ofta alltså? Vad gör du för något utomlands då?

2005-09-11 @ 10:35:10
URL: http://sparkle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback