modebloggsoffren

Vill ju nu gärna ta åt mig lite cred för detta, för att jag några dagar innan publicerade detta dock tror jag inte att det är så troligt att jag har något med saken att göra, men är ändå väldigt glad för att det börjar bli mer opposition bland ja-sägarna. Jag vill inte ha nåt bråk på internet och många av dessa modebloggare är bra på sånt. Genom att överkänsligt angripa alla som är på något sätt inte 100% på deras sida...

För övrigt har den där modebloggaren inget med saken egentligen att göra, läser hennes blogg ofta, tyckte det bara var roligt med lite opposition.

Kommentarer
Postat av: Galadriel

heja sparkle.

Postat av: Sparkle

Optimist som jag är tar jag detta som positivt och inte ironi :)

2006-03-04 @ 19:13:45
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: Galadriel

det var positivt! :)

2006-03-04 @ 20:24:55
URL: http://galadriel.blogg.se
Postat av: Sparkle

tack tack :) blir glad att fler håller på mig :) sticker ju ut hakan för ett flertal andra oxå :) trevligt att höra lite positiv respons :)

2006-03-04 @ 20:51:33
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: Åsa på Åsen

Jo.. jag håller nog med. Men när det blir riktiga låga påhopp, som kommentarer i stil med "vad fet du ser ut", så är det INTE ok. Men visst finns det många Ja-sägare- absolut!

2006-03-04 @ 21:04:03
URL: http://livetpaasen.webblogg.se
Postat av: Galadriel

det finns så många jasägare att jag sällan ens lämnar ngn snygg-outfit-kommentar, för att inte verka vara en sådan. då skall det vara _exceptionellt_ snyggt!
det är så störigt ibland när någon verkligen har fula kläder på sig, eller helt vardagliga kläder, och alla bara "åh FAAAN vad snyggt" och grejer .. då är det ju bara för att det är just DEN människan som har de kläderna på sig, hade det varit ngn annan hade den inte ens fått en kommentar. SÅ störigt!

//G.

2006-03-04 @ 21:34:58
URL: http://galadriel.blogg.se
Postat av: Galadriel

sparkle: kul att se att det finns fler smiley-missbrukare än jag ;)

2006-03-04 @ 21:35:41
URL: http://galadriel.blogg.se
Postat av: Sandra

Det skulle vara roligt om fler människor vågade säga ifrån eller säga vad de tycker. Då menar jag inte personangrepp och så. Men de flesta som bloggar vill ju ha positiv kritik eller ingen alls. Jag får ju knappt nån respons alls på nåt haha, så jag tolkar det som negativt men det är ju inget jag byr mig om. Jag gillar ju mina kläder själv hehe

2006-03-04 @ 21:53:09
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: Galadriel

s: jag bryr mig faktiskt inte heller. får jag inga kommentarer så tycker jag bara att folk inte har ngn smak, eftersom jag vet hur mkt tanke det ligger bakom det jag tagit på mig och hur jag matchat ihop det.

ang att säga ifrån så har jag sett alldeles för många som det gått dåligt för, för att vilja sätta mig i den sitsen själv. dessa jävla ja-sägare hugger ju DIREKT om ngn säger ngt som inte innehåller "vacker, snygg, sexig, fantastisk, ååh" osv. jag vill inte utsätta mig för det. men jag har ett nästan färdigt blogginlägg om ämnet ;)

kram! //a.

2006-03-04 @ 22:13:09
URL: http://galadriel.blogg.se
Postat av: Sandra

Galadriel: det ska bli intressant att läsa. tur att fler håller med!! =)

2006-03-04 @ 22:24:52
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: Sparkle

Svar till alla: Ni har så rätt allihopa om precis allt ni skrev :) sååå glad att fler börjar komma fram nu. Visst, personangrepp som att man ser fet ut är ju en helt annan nivå. Jag menar det skulle nog jag oxå bli ledsen för. och Yes Galdariel, jag är hopplös smiley missbrukare ;) De där ja-sägarna blir jag galen på, ibland är det riktigt riktigt fula kläder nån modebloggare har på sig och hon får fina kommentarer, om jag tog på mig samma sak och fotade skulle jag nog få "urk"...och jag drar mig för att kommentera oxå, för är man minsta negativ blir det personliga påhopp, och så är man avundsjuk på personen ifråga, vilket inte är sant.

2006-03-04 @ 23:00:39
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: Galadriel

sparkle: PRECIS! ibland är det riktigt fula kläder och alla bara stönar och beundrar och själv vill man bara kräkas. men ärligt så tror jag inte att medelåldern är så hög i ja-sägargruppen, det kan det bara inte vara.
men självklart är ju kommentarer om att man är fet o. dyl. en helt annan sak, slag under bältet och inte konstruktiva eller meningsfulla någonstans.
men att man aldrig någonsin får vara annat än "ååh du är så braaa, jag stödjer dig till 100%" blablaBLAA, det är skitlöjligt!

och nej, avundsjuk är man verkligen inte, varför vara avundsjuk på fula kläder!? =D

jag har för övrigt tänkt på detta länge, men trott att jag var ensam om det :)

kram på dig och godnatt! //G.

2006-03-04 @ 23:07:03
URL: http://galadriel.blogg.se
Postat av: Sparkle

Jag är så glad att du tittade in i min blogg fröken Galdariel. Jag gillar dig! :) Skönt att det finns fler som inte är såna där ja-sägare :) blir gaaaalen på dom :) och yes åldern är nog inte så hög.

2006-03-04 @ 23:19:34
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: Galadriel

sparkle: jag har faktiskt varit här lite då och då, så det är inte fösta gången ;)
och tack! :)

kram//G.

2006-03-05 @ 10:13:37
URL: http://galadriel.blogg.se
Postat av: Sparkle

ok :)

2006-03-05 @ 10:15:55
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: Agneta

Jag måste också lägga mig i :-). Jag kan väl anslutas till skaran "modebloggare", men jag kan likväl tycka att det är jobbigt med ja-sägare. MEN de kommentarer jag fått och reagerat på eller de kommentarer jag läst hos andra och tolkat som onödiga är de som handlar om ens kropp. Konstruktiv kritik vill jag gärna ha - på mina outfits! Det är ju tips och råd jag i stor utsträckning är ute efter när jag lägger ut mina outfits, det är klart att man vill att folk ska tycka att det är snyggt också, och man blir lätt beroende av kommentarer :-), men tips är ju ovärdeliga! Vad jag försöker säga är att jag gärna tar kommentarer som "vad fult" eller liknande på KLÄDERNA, men absolut inte på min kropp!!!

2006-03-06 @ 20:41:14
URL: http://atomflickan.webblogg.se
Postat av: Sparkle

NÄ! precis, när det är kroppen är det en annan sak. Det kan man inte klandra någon för, men outfits är en helt annan sak. :) Roligt att du kommenterade Agneta :) roligt att höra fler åsikter

2006-03-06 @ 21:45:48
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: oktoberskorpion

Ett alldeles för sent inlägg. Kanske t.o.m aldrig blir läst men jag måste skriva ändå, eftersom jag ramlade över denna debatt samtidigt som en liknande den ni beskriver rasar i den blogg du, Sparkle hade som utgångspunkt för ditt inlägg. Hmm, blev det begripligt? :)
Just anhängarna av DEN bloggen är sådana osannolika ja-sägare och "ägarinnan" så osannolik på alla sätt och vis. Jag har nog sällan stött på någon som är så dålig på att ta konstruktiv kritik som denna tjej. Kan man inte fixa det kan man heller inte dela med sig av sig själv, framförallt inte med bilder!! Fram för åsiktsfrihet och oliktänkande för fan! :)

2006-03-21 @ 17:07:07
URL: http://oktoberskorpion.blogg.se
Postat av: Sparkle

Hej oktoberskorpionen. Jag håller verkligen med dig :) roligt att fler känner som jag gör! :)

2006-03-22 @ 17:13:44
URL: http://sparkle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback