Obsessive, deprimerad, ångest och stressad

Mår väldigt dåligt idag. Satt uppe halva natten med min uppsats som ska in på fredag. I början var det rätt lugnt, men sen fick jag höra av en kompis som precis haft min lärare i en annan kurs som uppsatsrättare, att lärarens nickname är Stalin och att han sågar det mesta. Inte nog  med att han sågar uppsatser, jag ska ha honom som tentarättare oxå. Jag MÅÅÅSTE få högsta betyg i kursen. Vet inte hur jag ska klara det. Är obsessive, deprimerad och har extrem ångest, för att inte tala om stressen. Funderar på att strunta i gymmet och inte gå till ICA, känns som att jag inte hinner och inte är värd att äta nåt annat än nudlar, för mår verkligen dåligt. Detta tar kål på mig. Som om det inte var nog med det. Han ska vara min handledare för exjobbet jag ska göra i höst. Måste visa att jag kan prestera något och skriva bra, men allt blir bara uselt. Ingenting blir bra med denna uppsats. Kommer nog snart börja gråta av all press.

Kommentarer
Postat av: Maisha

Jobbigt, jobbigt! Vi har alla såna dagar när allt känns pestigt, även om det kanske inte hjälper dig att veta det... Men jag tror på dig i alla fall!

Postat av: Sparkle

tack :D

2006-03-06 @ 20:12:31
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: Konsten Att Vara

Usch, jobbigt. Hoppas det känns lite lättare snart. Lite dumt att fråga nu, men har precis hittat till din blogg. Vilket program/kurs läser du?

2006-03-06 @ 23:39:30
URL: http://konstenattvara.blogg.se
Postat av: Tillie

Är det verkligen viktigt med höga betyg? Visst vill man göra ett bra jobb men själv försöker jag satsa på att ta examen dvs få G på alla kurser. Ett vg är en extra bonus för mig. Mitt enda råd är att du går och tränar för då jobbar du bort den dåliga stressen och fylls med ny och fräsch energi. Glöm inte bort att ta hand om dig själv.

2006-03-07 @ 18:57:31
URL: http://tilliesblog.blogspot.com
Postat av: Sparkle

Hej Tillie: Jag vill inte låta deprimerande, men utan höga betyg så blir det inget jobb- ALLS...så är det tyvärr i dagens samhälle. Men ja träna bort stress hade varit bra.

2006-03-07 @ 23:34:18
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: Galadriel

gumman, om du bara livnär dig på nudlar under en uppsatsskrivning kan du nästan räkna med dåligt betyg. du får inte i dig någon näring och kan itne hålla dig skärpt, du får ingen energi till att skriva och tänka och inte minst får du inte komma ut och ta lite frisk luft.
träning är bra, men om du inte hinner kan du skippa. en tio minuters promenad kan göra susen det med. men skippa för guds skull inte maten!!!

kramar!//a.

2006-03-08 @ 20:43:17
URL: http://galadriel.blogg.se
Postat av: Sparkle

Jo, du har nog rätt. Har haft problem med maten hela veckan...varit hungrig hela tiden...ätit, sen mått illa. Inte så bra. Ska försöka sluta med det och följa dina råd :) Tack!

2006-03-08 @ 23:10:41
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: Galadriel

du vet, jag är ganska klok once you get to know me =)

//G.

2006-03-08 @ 23:26:57
URL: http://galadriel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback