dålig på att blogga

Det har blivit dåligt med bloggande på sista tiden. Här kommer en uppdatering.

Tisdagen. Jobbade åkte sen till en kompis som bor på Södermalm. Hennes lägenhet var fin och mycket välplanerad. Vi gick ut på en restaurang och satt där så länge så när jag kom tillbaka till t-centralen hade tågen börjat gå en gång i timmen. Jag kom till T-centralen 20.10 och nästa tåg skulle gå 21.10. Hade då precis missat tåget som gick 20.10. Såg då att tåg till Etuna skulle gå om en kvart, så bestämde mig för att åka till K. Lite trist för honom att jag bara åkte hem för att sova där, för jag var tvungen att gå upp tidigt för att åka till jobbet nästa dag.

Onsdagen. Ville verkligen gå ut igår men hindrade mig själv, var tvungen att packa inför torsdagens hemfärd och städa upp lite. Dels inför flytten och dels inför att K ska komma och bo i min lgt själv i helgen. För han ska gå på DJ Annelies spelning, som jag pratat om tidigare.

Torsdagen. Nutid, har precis gjort mig i ordning och ska åka om 20 min. Innan dess måste jag diska och helst gå ut med soporna. Har inte hunnit äta frukost än.  I eftermiddag ska jag åka hem till familjen för pappa ska ha 60-årsfest i helgen. Blir nog inte så mycket bloggande då. Så ni vet ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback