Londondagboken: Torsdagen den 8 oktober 2009

Jag var ledsen efter bråket igår. Pratade med work placementföretaget. De var förfärade, men kunde inget göra. På lunchen var jag med I i parken. Vi pratade en hel del om det som hade hänt och det kändes bra. Skämde även ut mig på jobbet på morgonen, eftersom Work placementföretaget ringde mig på jobbet och jag blev ledsen och började gråta. Jag åt min favoritmacka från Marks & Spencer. Det var jättefint väder. A fick flytta ut. Hon skaffade boende på Dolphin Hostel vid Paddington.

 

Efter jobbet åkte jag till Leister Square. A blev sen på grund av att de stängde av hennes tunnelbanestation temporärt, så hon kunde inte komma ut. Helt sjukt att de gör så ibland. Anledningen var att rulltrapporna hade stannat. Enligt henne blev folk mycket hotfulla mot personalen. Jag åt en pizzaslice i väntan på henne. När hon kom åt hon en snabb middag på Burger King. Jag norpade hälften av hennes fries.

Sedan gick vi till Her Majesty’s Theatre för att se den legendariska Phantom of the Opera. Den var magisk. Operan började 19.30 och slutade strax innan kl. 22.00. Därefter gick vi och fotade oss i nattlivet i London. Sedan var Alline hungrig och vile äta på McDonalds. Sedan åkte vi hem. När jag kom hem smet jag direkt in i mitt rum, utan att ta bort smink eller borsta tänderna. Pallade inte att träffa den där idioten. Surfade lite innan jag gick och la mig.

 

 

Her Majesty's Theatre

 

 

Theatre Royal Haymarket

 

 

Piccadilly Circus

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback