Londondagboken: Fredagen den 11 September 2009

Imorse vaknade jag redan klockan 07.00 och var pigg, men jag tänkte att det verkade onödigt att gå upp så tidigt så låg kvar i sängen – och blev som väntat seg. Tur nog hjälpte morgonlatten.

 

På morgonen fick jag syn på ett papper som bekräftade mina aningar om att Chef 1 och Chef 2 är ett par. Det stod nämligen båda deras namn på ett kontobesked för en betalning som gjorts och skannats. Det låg i skannerfoldern där mina skannade dokument också hamnar. På kontobeskedet stod det bara en adress och det var inte företagets adress. Så det ser jag som ett bevis på att de bor ihop.

 

Jag minns inte riktigt vad jag gjorde under arbetsdagen, men jag vet att jag hade lite datorproblem i alla fall. Skulle försöka få igång en cd-skiva med ett seminarium på. Jag har blivit ombedd att om jag får någon tid över lyssna på seminariet och sammanfatta vad seminariet handlar om.

 

Lunchen åt jag tillsammans med paralegaln. Vi köpte en smörgås och åt ute i parken. Verkligen en trevlig park. På lunchen skvallrades det lite, till min stora glädje. Paralegaln ville veta hur jag upplevde det på firman. Hon blir lite irriterad på att det är så detaljstyrt här. Hon berättade även att hon tycker att jag gör ett mycket bra jobb och att de andra tycker det också, eftersom de ger mig så många komplicerade arbetsuppgifter. Jag blev jätteglad när jag hörde det. Hon berättade även att det här var det första jobbet för juristen som vi arbetar för. Vi pratade även om att jag var lite chockad över att det jobbades så hårt på byrån. Vågade inte ta upp min upptäckt om att våra ”chefer” förmodligen är ett homosexuellt par.

 

Efter lunchen jobbade jag vidare. På eftermiddagen fick jag e-post från Chef 1 om att de vill träffa mig utanför arbetet, som någon form av välkomstgrej. Det låter jättekul. Särskilt som jag inte har på något sätt socialiserat eller knappt ens pratat med någon annan än paralegaln. Det kommer bli jätteroligt hoppas jag.

 

I övrigt vill jag i anslutning till detta passa på att påtala att jag verkligen inte har något problem med deras potentiella relation, men när man inte får veta något om en annan person, då måste man ju liksom spekulera.

 

När det var dags att gå fick jag för första gången ”Bye, Have a Nice Weekend” från Chef2. Jag blev lite chockerad eftersom han inte ens tittat på mig de andra dagarna. Jag antar att det kanske har att göra med att han tycker att jag gör ett bra jobb.

 

Direkt efter jobbet pallrade jag mig till Oxford Street. Efter fotot tänkte jag kolla upp var Primark låg. Josefin hade rekommenderat mig att gå dit. På vägen dit fick jag syn på min favoritaffär Neu Look (New Look). Väl inne i butiken fick jag syn på en svart trench coat, exakt en sådan som jag letat efter i 3 år. Det var sista kvar och det var exakt min storlek. Gissa om jag köpte den!

 

 

Trench Coaten från Neu Look. Den har ett skärp, men det syns inte på bilden.

 

Jag provade även världens sötaste klänning, men jag bestämde mig för att inte köpa den, eftersom jag på morgonen hade läst att legendariska Anna Wintour från Vouge ogillade att kvinnor bär löst hängande klänningar. Det får dem nämligen att se gravida ut, så då vågade jag såklart inte köpa klänningen.

 

När jag shoppat klart bestämde jag mig för att handla på en annan Marks & Spencer på Oxford Street. Det finns typ 3 st stora M & S på Oxford Street och alla har en Food Hall. Jag hade egentligen kommit för att handla bröd, men allt mörkt bröd (inte jättemörkt – inte som i Sverige) var gammalt. Allt vitt bröd var färskt, men jag äter ju inte direkt vitt bröd, så det blev inget bröd inhandlat. Däremot tänkte jag köpa lite efterrätt. Jag brukar inte direkt äta så mycket efterrätt och det var väl också anledningen till att det inte blev någon inköpt. Istället blev det en liten flaska rött vin inköpt och brieost.

 

På kvällen när jag kom hem lagade jag lite av den fantastiska nudelwoken. Den kommer i färdigkokta nudlar, en påse med färska grönsaker och en påse med sås. Det blir så gudomligt gott. Som på riktig restaurang och så lätt. Det tar typ 3 minuter. Senare på kvällen åt jag osten och drack vinet. Underbart och lite syndigt!  Brukar inte dricka vin ensam, men det var riktigt härligt att få njuta av sin ensamhet. Men jag tror att osten var lite dålig. Kanske hade den legat för varmt. Tyckte att den luktade lite konstigt och smakade lite konstigt så slängde den när jag ätit halva. Till osten och vinet såg jag på ett gammalt avsnitt av Navy CIS som jag redan sett. Senare på kvällen chattade jag på msn, skypade med mamma, pappa och syrran samt med K. Jag såg även klart på lyxfällan, vilket tog evigheters evighet. Internet var väldigt långsamt igår. Jag hann även med att skriva en massa facebook meddelanden och duscha. Någon läsning blev det dock inte tyvärr.


Kommentarer
Postat av: Miss C

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅåh vilken snygg Trenchcoat! Det verkar som både chef 1 och chef 2 var på bra humör! Är nyfiken du skriver inte så mycket om grannarna?

2009-09-27 @ 21:24:16
Postat av: Anonym

Jag, får ta och skriva lite mer om grannarna :D

2009-09-27 @ 21:25:38
Postat av: Cecilia

Ah smart att du kollade adresserna...nu vet man till 99% känns det som om...:-)

2009-09-27 @ 21:27:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback