Londondagboken: Tisdagen den 15 september 2009

Jag har noterat att många affärskvinnor går i jympaskor till jobbet. Nu menar jag inte några snygga sneakers/streetwear som exempelvis Fred Perry producerar, utan riktiga gedigna Nike/Adidasjympaskor. Det är lite av en chock för mig att se det tillsammans med en svart pennkjol och en kavaj, eller med svarta kostymbyxor och en svart kavaj. Det är inte något jag är van vid att se i Sverige. Visst ser jag kvinnor i lite mindre attraktiva gå-till-jobbet-skor, men jag har sällan skådat affärskvinnor i jympaskor. Det kommer ni aldrig att se mig i. Möjligen Fred Perry’s street wear-skor dock – men det är bara i nödfall – om fötterna inte orkar annat.

 

Jag bör dock försöka skaffa andra skor, för det är faktiskt rätt jobbigt att gå den sträckan jag går varje dag -  i högklackat. Helst skulle jag vilja ha ett par lågklackade skor av ballerina-typ eller ett par snygga stövletter. Har dock inte lyckats lokalisera ett enda par av lågklackade skor eller stövletter. Det är helt enkelt omöjligt att hitta det jag vill ha just nu.

 

Jobbet var som vanligt. Är mycket förtjust i att jobba på på firman. Vid klockan 12 började det regna något fasligt. Jag och paralegaln gick tillsammans på lunchen, eftersom det regnade bestämde vi oss för att gå till PizzaHut, där vi åt buffé. Vi passade även på att skvallra lite om den kvinnliga juristen, som jag försökte bjuda med på lunchen, men hon tackade nej och sa att hon hade några viktiga telefonsamtal att ringa. Jag tror dock att hon helt enkelt inte vill socialisera med oss. Trist! Mest för hennes del dock.

 

Efter jobbet gick jag till Superdrugstore för att köpa ny duschkräm, body peeling och body lotion. På vägen hem regnade det oerhört mycket. Mina skor och strumpor blev helt genomblöta. Sedan blev det inte så mycket mer den dagen. Hängde mest framför datorn. Som vanligt fick jag lägga mig med huvudet under täcket på kvällen. Näsan blir för kall om man ligger med huvudet utanför täcket. Det brukar dock lösa sig under natten. När jag vaknar är jag ju inte direkt frusen längre. Kan inte påstå att jag är för varm heller däremot. Har jag förresten nämnt att jag sover i tjocka mysbyxor, långärmad tröja, strumpor och tofflor?

 


Kommentarer
Postat av: Alina

himla fin blogg du har!! =)

Postat av: Simone

Nu saknar jag london :)

2009-10-01 @ 12:58:26
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Sparkle

Alina: Tack!

2009-10-04 @ 16:14:12
URL: http://sparkle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback