Londondagboken Tisdagen den 8 september 2009

Dagen började väl i princip samma som igår och alla andra dagar. Jag vaknade i och för sig lite tidigare idag av grav kissnödighet och gick därför upp cirka en kvart tidigare än vanligt. Jag åt samma frukost som igår och hann till och med diska disken. Sedan gick jag sedvanligt vid klockan 9.00 till tunnelbanan. Det måste dock ha varit extra gynnsamma förhållanden idag med tunnelbanan, eftersom jag var vid stationen redan vid 09.25. Gick som vanligt och köpte min latte. Fick ett klippkort igår- 10:e latten gratis. Idag fick jag en stor latte till priset av en mediumstor. De hade tydligen slut på muggar. Shyst nog fick jag en full stor kopp. Det är så roligt för nu har den kvinnliga juristen som jag jobbar med börjat köpa kaffe på samma ställe, men hon köper sitt på lunchen. Jag undrar om hon lunchar själv varje dag, som jag gör? Jag undrar om hon tycker att det är fel att socialisera med mig och hennes paralegal, för att vi i hennes ögon inte är jurister, eller om hon tycker att det är en jobbig språkbarriär? Jag tycker i och för sig inte att det är en så stor språkbarriär mellan mig och henne.

 

Idag kom konstigt nog inteChef 1 och Chef 2 in, trodde de skulle vara tillbaka idag. Jag har som vanligt arbetat stenhårt hela dagen. Jag har bland annat fyllt i någon elektronisk blankett som skulle fyllas i och skickas någonstans. Jag har haft en bra dag. Emellertid kände jag mig nödgad att jobba övertid för klockan 16.20 kom Chef 2 in på kontoret. Tydligen hade Chefen 1 fått en allvarlig matförgiftning på semestern. Klockan 18 kom jag från jobbet och gick rakt hem. Tog bara ut lite pengar så jag har till morgonlatten imorgon.

 

Förresten tog jag en rätt snabb lunch idag. Åt sushi. Sedan gick jag in på H&M och hittade en snygg pennkjol. Jag behöver ju fler sådana. Det var ju inte samma superkvalitet som på mina Filippa K-kjolar, men man behöver ju inte alltid köpa dyrt. Dessvärre satt egentligen den mindre storleken bättre på mig, men tyckte den blev för kort. Den större var lite vidare, men den kändes lite längre i alla fall. Vet inte om jag gjorde rätt eller fel där. Funderar lite smått på att sy in den, men vet inte om det är värt när den är så billig. Köpte även strumpor, eftersom jag fick 20 % rabatt på H & M om jag köpte en vara till. Kändes prisvärt. Särskilt som strumpor alltid går åt.

 

 

Pennkjolen från H & M



Strumporna från H & M

 

På kvällen hemma åt jag färdigmat från Marks & Spencer, som gick ut idag. Jag har en färdigmat kvar, som jag tror går ut imorgon, men den kan vara lika äcklig som en annan som jag försökte äta i lördags tror jag, så jag får nog köpa riktig mat för säkerhets skull.

 

På kvällen har jag hunnit prata med mamma och pappa och K typ i 40 minuter. Sen har jag surfat lite på Aftonbladet, Expressen, lite på Facebook. Besvarat lite jobbmail och ÄNTLIGEN kollat klart på Good Will Hunting. Inte så mycket att orda om filmen egentligen. Glad att den är slut nu och att den slutade rätt så lyckligt. Borde nog lägga mig och läsa. Sen borde jag förbereda några frågor inför mitt påtvingade möte med någon av juristerna. Chef 2 håller på och tjatar om det, vilket ärligt talat irriterar mig. Mest irriterar det mig för att jag inte har några frågor. Jag tycker att allt är ganska solklart egentligen, men har en känsla av att han inte vill höra just det svaret från mig. SUCK! Jag ska nog lägga mig och läsa snart istället.


 


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Snygg kjolen är! Jag tror det att köpa storleken större. Dessutom kanske den krymper när man tvättar den :-) Vill du ha den tajtare kan du juh alltid sy in den. Men ska man ha på jobbet tycker jag att det är bra att de inte är för tajta :-) Var är det för möte som Chefen försöker styra upp?

2009-09-21 @ 00:09:36
Postat av: Anonym

Ja, du har så rätt i allt du säger. Chefen ville att jag skulle lära mig om företagets verksamhet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback