Londondagboken: Onsdagen den 14 oktober 2009

Kände redan igår att jag började få ont i halsen. Idag är det mycket värre. Hoppas inte jag är sjuk när Johanna kommer. Känner mig rätt snorig och frusen också.

Lunchade själv idag. Åt libanesiskt och spelade lite Monkey Island på mobilen, som jag alltid gör när jag lunchar själv. På eftermiddagen var jag jättetrött. Jag och Izidora hittade äntligen bra biljetter till musikalen Wicked. Vi köpte biljetter via Leister Squares Box Office. Biljetterna kostade 24,5 pund.

Innan jag åkte hem handlade jag på Marks & Spencers. Pratar med pappa och K på Skype. Lägger mig tidigare ikväll. Känner mig sjuk och trött. Behöver vila innan Johanna kommer.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fin blogg :)

Postat av: Sandra

Sv: Tack detsamma :D

2011-06-06 @ 21:40:52
URL: http://anotherlayer.blogg.se/
Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

sv: kul att du är med och tävlar om valfritt märkesplagg :D gilla gärna inlägget på bloglovin för att öka din chans att vinna ;)

2011-06-07 @ 04:04:48
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

Hej!

vinnaren av det valfria märkesplagget/produten är nu utsedd och finns länkad längst ned i det gamla tävlingsinlägget som du hittar på KATEGORIER>TÄVLINGAR!! och sen är det bara scrolla tills du hittar inlägget! SUPERKUL ATT DU VAR MED OCH TÄVLADE!



Nu har jag startat en till tävling där du har en ny chans att vinna valfritt märkesplagg/produkt från bla converse gucci, louis uitton osv precis som innan:)

Det är bara klicka här på länke för att komma dit;

http://vadfanskajagheta.se/2011/june/tavling-vinnvalfritt-markesplagg.html#comment

2011-06-27 @ 22:00:11
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback